П`ятниця, 19.04.2024, 23:22
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » НАПІВ НОЧНУШКА (4.07.19)
НАПІВ НОЧНУШКА
GADДата: Неділя, 05.07.2020, 09:41 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вчора, після нічної зміни не встиг відпочити( були термінові справи вдома) спека і втома після обіду вклали до ліжка... Прокинувся вже пізно для того щоб комусь повідомити про мандрівку. Вирішив їхати самостійно... стартував о пів на сьому вечора... Катнув знайомою дорогою через Краматорськ до Слов'янську. Багато чого змінилось за минулу осінь, зиму та весну. Десь новий асфальт, зроблені та відновлені "поліцисти що лежать" , тротуари для перехожих вздовж якісного асфальту, металеві загорожі в містах потенційного перебігання дороги та на зворотах.... Все нове, майже до Карачуна (з.п. Озерна)

Умови- до Краматорська спекотно ще , довелось їхати вишукуючи довгі тіні від дерев ( згадував "незлим тихим" любителів пиляти й костити все підряд. Після Краматорську тіні були суцільні але додався вітер...

Горло сушить капітально, тре постійно щось пити чи цукарки якісь кислі...

Дорогою зустрів " лохнеське чудовисько" з яким поділився барбарискою, трохи поблукав приватним сектором у пошуці "короткого шляху" .... морозиво на лавці...і в зворотній путь.

Додому їхав у темряві, темп постійний без ривків ... Ну як у темряві... все освітлено нормально, за виключенням "тунеля" перед Краматорськом, спуск до Маолотаранівки ..та наприкінці цього ж селища і далі до Дружківки .

Вдома опинився за сорок хвилин на дванадцяту. Заздалегідь охолоджений кефір допомагає чудово !)))

До нових зустрічей ! Світлин мало, тому , що є..та й фотік не брав з собою)


Кілька фото для ілюстрації : ПРАГА -компот
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » НАПІВ НОЧНУШКА (4.07.19)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх