П`ятниця, 19.04.2024, 02:46
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Маркування "САФАРІ" (21.06.20)
Маркування "САФАРІ"
GADДата: П`ятниця, 26.06.2020, 18:29 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Новий маршрут, який вже було згадано раніше у двох звітах про мандрівки. В першому випадку ми його проїхали з Сергієм майже випадково , коли їхали маршрутом "55". Вдруге частково їхали в інший бік і не доїхали остаточно до його фінішу. В тому році були думки розвідати саме ті місця але так і не сталось через погодні умови. Нагадаю відразу, що маршрут грунтовий від старту до фінішу. Доїхати до старту можна й асфальтом , після фінішу асфальтова ділянка до дому ( Дружківка) складає 22 + кілометри.

Тепер про маркування. Робили ми його вдвох з Ігорем, про що домовлялись раніше і шукали вдалий час для цього. Для чого маркування маршруту? Плануємо використати його під якусь активність, що передбачає його проходження не у повільному темпі. Для цього потрібні якісь вказівники та орієнтири.

Перед тим, як випробувати його на швидкості тре впевнитись у всіх нюансах та перевірити несподівані варіанти проходження. Забігаючи наперед повідомляємо, з часу першого проїзду дещо змінилось - аграрії внесли корегування. Ця невеличка проблема, її вирішення перетворилось у дуже цікаву ділянку......

Отже їдемо неспішно, вивчаємо всі деталі і плануємо подальші дії. В асортименті:

- досить стрімкі спуски, грунтова дорога в дві колії з можливістю вільного обгону, невеличкі перепади висот, без затяжних підйомів, які змушують добре працювати і зігріватись wink , ділянки відкритих полів , дороги вздовж посадки з одного боку , рух балками , невелички перепони де можливий рух пішки ( до 20 метрів) . Є тіньові ділянки але назву "САФАРІ" маршрут цілком виправдовує.

Можна ще багато сказати про краєвиди, водойми і все таке, що могло б милувати око звичайному подорожньому , тільки у випадку змагального моменту , всього цього напевно не побачити . (фото додаток до цього звіту проілюструє короткий опис траси, в якому ми намагались викладати світлини у хронологічному порядку)

Втім, після фінішу чекає водойма і місце де можна трохи перепочити від сонця.

Словом , була проведена робота, зроблено висновки... тепер справа за малим....

До нових зустрічей ! Долучайтесь.
 
GADДата: П`ятниця, 26.06.2020, 20:23 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Фото додаток до тексту : САФАРІ
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Маркування "САФАРІ" (21.06.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх