Четвер, 28.03.2024, 18:23
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "НОВИЙ" маршрут, який завжди такий (9.06.20) (9.06.20)
"НОВИЙ" маршрут, який завжди такий (9.06.20)
GADДата: Понеділок, 15.06.2020, 16:35 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Колись надали цьому маршрутові назву, бо він був для нас новим і незвіданим. Так за ним і закріпилась "НОВА" назва wink Під час подорожі навколо нас все змінюється , щось стає дійсно новим, хоч і не завжди приємним, так що назва себе виправдовує.

Взагалі то маршрут прокладений цікавими місцями, які нагадують минуле. Яскраві балки з великою кількістю водойм , соснові лісочки, ділянки дикого степу. Невеличкі селища, колодязі , джерело води. Ділянки якісного асфальту між "показовими " селищами з сонячними ліхтарями , прибраними вулицями. Безкраї простори до обрію, все це сприяє, надихає та стимулює.

Саме цим маршрутом було вирішено їхати цього разу. Дивились прогноз, стартували після другої дня з тим розрахунком , щоб температура на дворі і кут сонця постійно зменшувались..... Все одно трохи прорахувались із стартом... кілька разів доводилось шукати тінь від дерев і трохи відпочивати. Після все пішло чудово. Після Андріївки ( на перетині доріг встановлено світлофор з таймером) , де ми традиційно заряджаємось морозивом, гладенький асфальт і вітер збоку доніс нас до "канальської " траси , на якій не зустріли ні однієї машини. Їхали суцільним тунелем з дерев . Новоявленка зустріла порожніми вулицями з новим (восьмирічної давнини колодязем) купою забутих хат з цілими вікнами і бабусею, яка вигулювала триколірну кицю між дерев біля будівлі.

Далі шалений спуск повз красиві пейзажі з козами , вівцями , коровами та ковилою у сонячних променях що помітно пішло до обрію. Після довгого спуску , невеличкий підйом і знову спуск до Староварварівки , пара "верблюдів і відразу Яковлівка, де ми перетинаємо великі ставки через греблю. Жалі затишна балка і джерело води, яке поповнює запасти води у ставках... це одне з великих джерел з якого бере початок "крамморе". Після водних процедур, які повертають до життя перекус і відпочинок у траві , тут ми можемо робити кадри природи....

Далі просто їдемо додому у своє задоволення. Змореність не критична, знаємо відстань, розраховуємо сили. Сосновий ліс залишається зліва, позаду, балка йде трохи вгору, півтори кілометри трохи зморюють..... після цього рівнина і стрімкий спуск у Сергіївку , темною плямою пропливає ліс справа і ми їдемо порожніми вулицями до асфальту. Красиві пахощі якихось екзотичних дерев за ґратованим парканом монастиря, повз пропливають вогні місцевого АТБ ... Асфальтовий підйом до полів з посадкою подолали досить швидко, без напруження. Далі вирішили пройтись , не через змореність а щоб трохи розім'ятись ..ну й через перше теж звичайно ж ))) Довелось вмикати світло ,щоб дістатись до міста, яке виринуло несподівано перед нами всміхненим незчисленними вогниками вікон та стовпами освітлення, які розтікались вулицями в різні боки. На спуску в місто аж трохи змерзлі коліна, але перший асфальт нагадав про розпечену вдень дорогу.

Майже 73 кілометри позаду. Цікава подорож.... яка тепер згадується приємно....

Розраховуйте погодні умови, час подорожі і рельєф . Дуже раджу кока колу )

До нових зустрічей ! )
 
GADДата: Понеділок, 15.06.2020, 17:39 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Альбом з фото : новий20
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "НОВИЙ" маршрут, який завжди такий (9.06.20) (9.06.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх