Четвер, 28.03.2024, 11:07
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » МАКИ (5.06.20)
МАКИ
GADДата: Неділя, 07.06.2020, 09:52 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Ми вже намагались побачити маки але попередня спроба була невдалою, через "незрозумілу " весну , вкупі з таким саме роком smile

Тепер, надивившись в мережі на світлини цієї квітки , набравшись натхнення організували екскурсію із залученням дітей. Подорож планувалась не далекою і не вежкою ) Містом їхали обережно, пояснюючи правила дорожнього руху, та доводили користь здорового глузду у їх застосування.

Після асфальту почалась грунтова дорога, яка вже достатньо звільнилась від води, іноді траплялись калюжі, які оминати було не важко.

У Вільямській балці, вище ставку всі пагорби вкриті червоними цятками маків, дістатись до них довелось через високі трави , які ростуть схилами балки. Велосипеди лишили вище так , щоб можна було контролювати їх. Вдосталь попаслись, зробили фото і рушили далі, прокотитись іншими ландшафтами, які змінюються помітно і відрізняються від попередніх. У вільному степу ( можна так сказати з невеликою натяжкою) повсюди квітне шипшина, шавлія поникла і багато різних квітів , переважно жовтого кольору, іноді трапляється ковила. Під ногами хрупає сухий мох і дрібне каміння, повсюди квітне і пахне чебрець , такими щільними острівцями.
камери на задньому колесі.
Цю ідилію та неспішне подорожування перериває раптове неподобство у вигляді здутої камери на задньому колесі.... Довелось зупинятись і робити складний ремонт, отвір виявився великим тому, довелось викликати допомогу. Витратили на все це близько сорока хвилин, тому довелося милуватися навколишніми краєвидами у більшому темпу, бо навертало вечір і міг впасти дощ.

Зробили перекус поблизу водойми і щасливо дістались асфальту, далі вже все було справою техніки. Зморені й щасливі , учасники подорожі роз'їхались по домівках

До нових зустрічей !)
 
GADДата: Неділя, 07.06.2020, 12:10 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт: МАКИ два )
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » МАКИ (5.06.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх