Вівторок, 19.03.2024, 12:44
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Маки, яких не було ;) (24.05.20)
Маки, яких не було ;)
GADДата: Понеділок, 25.05.2020, 12:36 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Між робочими днями та погодними умовами вдалось знайти трохи часу на невеличку подорож. Кілька років тому було багато маків у балці , біля ставку, що вище Яковлевки, туди й вирішили поїхати. Сподівались побачити, сфотографувати, відпочити та обговорити нагальні справи.

Стартували не рано, хотіли впевнитись у стабільній погоді. З ночі і весь ранок небо було чистим , ні однієї хмаринки. Знаючи прогноз, не були здивованими, коли почали з'являтись красиві хмари, які обступали від півдня та заходу.

Зранку зателефонував Сергій з пропозицією катнути кудись подалі але до того часу, коли ми дістались потенційного місця зустрічі він вже був далеченько і відмітяв вже не перший десяток кілометрів у бік Покровська через Костянтинівку.

Продовжуємо подорож вдвох.

Вільямська балка зустріла морем зелені та різних квітів, та ще й ковила вкриває невеликі площі широкими смугами. Навколо багато пташок, бачили зайців та фазани повідомляли про свою присутність традиційними звуками )

Пошуки маків закінчились негативним результатом,натомість знайшли невідому квітку, якої не було поряд з місцем і взагалі, раніше не зустрічалась.

Нижче високих трав, килимком стелиться щось яскраво зелене з жовтими, дрібними квітами. На більш відкритих ділянках, якісь мікроскопічні білі зірочки. Серед всього цього розмаїття вже почали стрибати перші коники.

Час в нас вже був і ми його вирішили використати для продовження мандрів, далі перед нами відкрились ще красивіші краєвиди з різними травами, грунтами, доріжками . Чого тільки не побачили, про все це у фото звіті до цього тексту. Знайшли альтернативну дорогу для повернення в місто. Насувався дощ і ми почали поспішати. Трохи бризнуло з того, що нахмарило навколо нас а над містом добряче поливало , весь захід та північ темнів хмарами, почало накрапати вже після нирку під залізницею - довелось зачохлити фотоапарат і застосувати кавер для наплічника..... Після цього дощ для нас закінчився і залишилось щасливо повернутись додому. Що ми й зробили ! smile

А маки ...може згодом, якщо будуть.

До нових зустрічей ! Долучайтесь...далі цікавіше )
 
GADДата: Понеділок, 25.05.2020, 14:49 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом до тексту : НЕ маки )
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Маки, яких не було ;) (24.05.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх