Вівторок, 19.03.2024, 07:34
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Цікавий маршрут (12.05.20)
Цікавий маршрут
GADДата: Середа, 13.05.2020, 16:01 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вчора тестували новий маршрут. Не перестаємо дивуватись наявності чогось цікавого зовсім поряд. Маршрут має умовну назву "цікавий" ,бо він і є таким. Має відстань у 30 км. для Дружківки, + дістатись до місця старту wink Переважно грунтовий, зі зручними місцями для відпочинку, зупинок і все таке. Може бути застосований для нетривалих велосипедних прогулянок початківців , використаний для спортивних змагань ( потребує мінімального маркування).

Відсутні критичні набори висоти, має цікаві спуски та некритичні підйоми. Постійно присутні дві колії або суцільна дорога різної ширини. Багато дерев у вигляді байрачних лісів , невеличких ділянок досить високого лісу, чагарники у балках, водойми і посадки вздовж дороги, завжди з одного боку. Помічена наявність невеликих тварин у вигляді зайців, котів ( дуууже диких), фазанів та чапель...

Щодо подорожі , яка відбулась.

Скажений вітер, на відкритих ділянках помічено здіймання пилу у повітря на полі, у балках досить затишно. Умовно зворотній шлях ( маршрут циклічний) за вітром , незначні прискорення і їдеш за допомогою вітру та інерції досить довго. Словом, все чудово і дощ не намочив !

До нових зустрічей !
 
GADДата: Середа, 13.05.2020, 16:41 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт: ЦІКАВИЙ
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Цікавий маршрут (12.05.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх