П`ятниця, 26.04.2024, 05:09
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Несподіване відкриття (6.04.20)
Несподіване відкриття
GADДата: Субота, 11.04.2020, 16:08 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Про винахід в якійсь науці тут не йдеться. Ми не дуже схожі на фізиків-теоретиків чи інших світил науки. Все значно простіше. Іноді, звичайне спілкування з людиною відкриває для нас масу нового. А якщо ти спілкуєшся з дитиною та ще й у неформально, під час подорожі, ділиш з нею труднощі та радісні моменти, бачиш як вона відкриває для себе щось нове на кожному кроці, радіє по справжньому всьому прекрасному....

Отже, метою нашої подорожі було відвідини двох лісків. Один поблизу Комишувахи іншій у межах Дружківки. В першому ми дослідили наявність жовтих тюльпанів - вони були але ще не так багато , як сподівались. Ще не час мабуть, бо на крейдяних скелях напередодні вони були знайдені у більшій кількості.

Звичайно мали нагоду побачити безліч всілякої флори і трохи фауни весняного лісу та невеличких клаптиків степу. Масу емоцій викликала ящірка, яку вдалось впіймати і обережно потримати в руках. Тепла і рухлива, вона була дуже схвильована такою несподіваною зустріччю. Той, хто тримав її в руках теж отримав масу емоцій.
Навколо вовсю цвіли абрикоси і вже почали скидати свої пелюстки. На самій верхівці місцевості ми змогли помітити вітряки , які були від нас на добрій відстані. Вони не на повний зріст визирали за обрієм і помічені були неозброєним оком. Іноді подорожувати з молодшими не тільки цікаво та приємно а ще й корисно... Я зміг роздивитись ці об'єкти лише через об'єктив фотоапарату wink Алке першим потрапив у поле зору інший об'єкт а саме - телевізійна вежа на Карачуні, а це значно далі від нас , ніж вітряки. Тоді ми вирішили глянути і у протилежний бік, користуючись висотою та відсутністю дерев - цього разу в об'єктив потрапили Костянтинівські труби підприємств та терикони Торецька.

Нарешті дістались другого лісочку. Він знаходиться в глибокій та довгій балці та на її схилах, має цікавий рельєф та чисельні відгалуження у вигляді менших ярів. На самому низу має виходи піщаник та кам'яних порід, які утворюють цікаві види , невеличкі водоспади під час злив чи весняного танення снігу. Місцеві вело райдери , які сповідують не подорожі та довгі катання а захоплюються більш екстримальним катанням та спуском з висот, побудували там велосипедну трасу, яка відповідає їх вподобанням. Вона тягнеться від самого верху і до самих кам'яних "гротів", це трохи більше середини довжини цього лісового масиву.

Саме цією доріжкою - трасою ми й прогулювались. Все дуже цікаво, відносно технічно зроблено із застосуванням дерев'яних перешкод та трамплінів. Доріжки мають відгалуження та ще є обладнане місце для посидіти. Навколо досить чисто і це дуже тішить. А ще тоді там було маса квітів, які наче бризки фарби були розкидані по зеленому килимові. Після закінчення траси почались дуже густі зарості молодих та повалених дерев, які на довелось подолати. Далі балка вже безліса з чудовими пагорбами де є на що глянути.

Закінчується вона залізничною колією та двома асфальтовими дорогами і річкою. Так ми провели цей чудовий сонячний день з масою відкриттів та позитивних емоцій і хоч схожі ми були на двох поранених піратів, які повертаються після бойовища, але вражень отримали таку кількість що вистачить аж до...наступних пригод smile

До нових зустрічей ! )
 
GADДата: Субота, 11.04.2020, 16:34 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом : Відкриття
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Несподіване відкриття (6.04.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх