Четвер, 28.03.2024, 21:20
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Квіти розвідка (1.03.20)
Квіти розвідка
GADДата: П`ятниця, 06.03.2020, 19:34 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В перший день весни спробували знайти квіти. Погодні умови були дуже сприятливі, на небі сонечко, вітру не було і температура відповідна, весняна. От тільки грунтові дороги ще не сухі і не придатні для пересування на велосипеді. Тому асфальт, знову в перевірені місця. Дорогою до Тройчатого пропустили вперед потяг вантажний , який рухався повільно балкою , паралельно дорозі. На підйомі він зовсім "засапався" і був обігнаний так, що довелось чекати для фото )))

В тіні, на схилах там де сонце не дістає, вздовж дороги ще траплялись залишки снігу , від яких віяло прохолодою. Навколо вже співали якісь непомітні дрібні пташки, зеленіли озимі . Після двох підйомів та стільки ж спусків звертаємо з дороги вліво і виходимо на тверду піщану стежку. В лісі , де ми зазвичай зупиняємось ніякого натяку на квіти чи щось подібне . Зеленіє лише мох та сосни. В байрачному лісочку кабани розорали в старому листі ями, тільки вони відрізняли осінню природу від березневої. В тім році тут були проліски , але вони мали бути глибше в таких чагарниках, куди лізти не хотілось , враховуючи те, що велосипеди залишились без нагляду...

Повернулись до місця стоянки і вирішили проїхатись до певного місця з квітами, лісок недалеко від дороги , по торішньому листю можна було пройтись не потрапивши до багнюки , що ми й зробили. Тут вже доволі було всілякої свіжої зелені, але квітки лише пролісок, навіть жовтих зірочок не було. Тут вже був час і бажання затриматись на довше. Перекусити на свіжому повітрі і додому.

Тепер будемо чекати наступного зручного дня ,щоб поїхати до шафранів, аби тільки сухо. Тож слідкуйте та долучайтесь.

До зустрічей )
 
GADДата: П`ятниця, 06.03.2020, 20:06 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт : 10320
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Квіти розвідка (1.03.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх