П`ятниця, 19.04.2024, 19:13
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЛЮТА КАВА (16.02.20)
ЛЮТА КАВА
GADДата: Четвер, 20.02.2020, 15:38 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Єдиний раз, коли вдалось проїхатись по снігу цієї зими ! Взагалі то асфальт був чистий, сніг тільки в лісі та трохи на узбіччі.

Після розвідки тарілок на греблі, ми поїхали якраз через неї, щоб ще раз помилуватись і зробити кілька кадрів. Далі нас чекала традиційна розкатка дол лісу і кава, яка супроводжувалась всілякими смаколиками. Дорогою роздивлялись пташок, заглядали до невеличких лісків, ану як квіти вже є ?! ) Вздовж дороги вітром намело і укладено багатенько снігу , великими кучугурами, та й у полі він лежить, значить є достатній запас вологи.

Обрії навколо нас проглядаються досить далеко повітря чисте, машин майже не було, темп повільний в задоволення. На місці розвели вогнище , навколо місця ( традиційно) спалюємо сміття, якщо таке є. Каву варив Сергій на спиртовці у турочкє, виходить дуже смачною, ну й до неї в нас було ) Брали з собою одяг, який не довелось використати, бо вітру не було зовсім ! Чудова погода, був час та натхнення. Робили якісь знімки але не багато. Під час розмови обговорювали ( традиційно) нагальні новини і майбутні плани - мандри. Повертались додому тим самим шляхом, маршрут цього разу не був цікличним.

До нових зустрічей ! Долучайтесь ! smile
 
GADДата: Четвер, 20.02.2020, 18:53 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото - звіт : ЛюКава
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЛЮТА КАВА (16.02.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх