Субота, 20.04.2024, 16:18
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Новорічна традиція. (30.12.19)
Новорічна традиція.
GADДата: Середа, 15.01.2020, 19:39 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Перед новим роком спромоглись виїхати до лісочку, щоб зімпровізувати ялинку, ну й посидіти поговорити, вогнище фото смачненьке щось. Цього разу вибрали місце відпочинку район "аісти" , там де проводиться мотокросс влітку.

Не дуже далеко від міста , а по велосипедним міркам взагалі, поряд. Погода була сприятлива, вітер зустрічний але не заважав спокійному руху. Чесно кажучи все одно вгору постійно підійматись, тому за горою й вітру не відчувалось а вже на верхівці ... відразу спуск wink Напередодні нового року машин майже не зустрілось, асфальт сухий , на обрії , з низьких хмар помітно було, щось сипить... Думали , можливо й нам пощастить побачити сніг, але не сталось, кілька крупинок потрапляло в обличчя, але так і не... втім як і до цього часу, коли пишеться текст... Затримка зі звітом вийшла добряча, стільки подій і вже відбулось за цей час, що про звіт не було часу згадати.

Вдосталь надихались на місці , добряче пообідали і вирішили їхати в зворотньому напрямі іншим шляхом, щоб не повторюватись. Випробувати долю і рухатись манівцями м не стали, бо в полі можливі сюрпризи і після потрапляння в грязюку , перспектива мити засоби пересування в холодній воді нас не дуже тішила.
Звернули з асфальту лише на старій бетонці в бік Ново-Григоровки , пролетіли селище і вперед Райським знову вгору до "хреста" ... цього року не довелось там побувати, тому ми зраділи можливості відвідати цікаве місце. Перед Горняком знову вийшли на асфальт через металевий місточок, далі вже все знайоме, на пів порожні вулиці селища здивовано зустрічали і проводжали поглядами небагатьох мешканців, які вештались на дворі ,нашу дружну зграю, яка наповнювала простір музикою. З музичним супроводом їздити цікавіше, коли все вже оговорено ....

Вітаємо вас вже в новому 2020 році ! Сподіваємось на нові зустрічі ! А наступну подорож (новорічну) плануємо на 31 грудня... зовсім трохи залишилось smile
 
GADДата: Середа, 15.01.2020, 20:10 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
фото додаток : ШК
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Новорічна традиція. (30.12.19)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх