П`ятниця, 19.04.2024, 21:23
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Подорож в тумані (12.11.19)
Подорож в тумані
GADДата: Вівторок, 19.11.2019, 21:38 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Підйом від "путєровода" ранковою Яковлевкою. Рухаємось зигзагами, так легше і цікавіше. Незнайомі в тумані вулиці, тихий гавкіт собак і суцільна пустка. Виходимо до ставку Вільямської балки, який потопає у тумані, без протилежного берегу. Рослини сухі, мабуть хмари сідають низько. Вітру нема , колеса тихенько шурхотять в напрямі асфальту грунтовими звивистими стежками вздовж ставку. Після короткої ділянки асфальту знову проста степова дорога з камінням і піщаником, навкруги нікого.

Постійно орієнтуємося за допомогою пристроїв "джіпіеса", помиляємось, повертаємось і знаходимо затишне місце з водними птахами і самою водоймою, навколо якої густі очерета і ледь помітні колії, якими можна рухатись. Досліджуємо, роздивляємось , фотографуємо і приємно дивуємось місциною, яку не торкалась рука...і нога теж,принаймні непомітно ніякої діяльності людини. Хіба стовпи електропередачі та таблички , які вказують на те, що тут заповідна зона. Над нами висить довгий пташиний дзвін -спів, який нагадує звуки залізничного вокзалу. Що воно за птах такий ? Чайки , чаплі та качки, маса фазанів.

Високі й густі зарості дерези , змінюються низькорослими травами або плямами з дрібними камінчиками, червоними розсипами чогось такого, схожого на дрібно битий кафель, жовтими виходами крупного піску. Прямо з під ніг чкурнув заєць, і показав нам напрям руху, взагалі в траві багато помітних доріжок, яки витолочила якась звірина. Підіймаємось вище , навколо байрачні ліски і невеликі кам'яні скелі. Знаходимо дорогу, якою будемо вертатись додому, все цікаве,що не встигли побачити відкладаємо на наступний раз. Всього не охопиш відразу і це дуже добре.

Зворотній шлях був досить цікавим, намагались рухатись незнайомими місцями або такими, де не були давненько. Вже в межах міста побачили чимало цікавих об'єктів. Все навколо нас, просто потрібно мати час і вміти бачити.

До нових зустрічей ! Долучайтесь.
 
GADДата: Вівторок, 19.11.2019, 21:51 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом : ТУМАН
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Подорож в тумані (12.11.19)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх