П`ятниця, 19.04.2024, 09:30
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЕКСТРИМ 2019 (28.10.19)
ЕКСТРИМ 2019
GADДата: Четвер, 31.10.2019, 15:43 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Жовтень дарував нам добру погоду,без дощів , вітрів і з сонцем. Не використати цієї нагоди щоб проїхатись ми не могли. Цього разу катали маршрутом "екстрим". Вперше його проїхали році так в 2010-11) якщо не помиляюсь, то був масовий заїзд до Дня Незалежності України. То був пробіг великої кількості учасників.

Тепер їхали втрьох. Маршрут пролягав через Комишуваху , далі балками та посадками . Просто подорож з повільним темпом в задоволення. Вранці в місті був невеличкий туман , порівняно з тим, який був на висоті, з'ясувалось що це хмари спустились до нас з неба )

Дорога радувала своєю якістю. Переважно суха й укатана, деінде був "пластілін" але не критично. Захопливий спуск до Камишувахи , краєвиди з протилежного боку балки і коняка яка паслась поблизу дороги, все це в тумані який поступово почав розвіюватись, здійнявся невеличкий вітерець і почало визирати сонечко.

Традиційне форсування зораної ділянки дороги , щоб дістатись до дороги, від чого трохи набрали велосипеди і взуття ваги у вигляді мокрого листя з грязюкою. Все це відразу ж злетіло на дорозі і все пішло як треба... А треба було їхати дорогою, яка раніше була і тепер вщент заросла високою травою і довелось дертись нею вгору пішки.

Вийшло сонце і на небі не лишилось і сліду від туману та хмар. В знайомому нам місці із зручним столом та кострищем , де є джерельна вода в лісі ми зупинились на відпочинок, перекус та просто провести час. Нас відразу відвідали хлопці з лісової охорони, провели бліц інструктаж з пожежної безпеки та екологічних питань, вибачились за незручність та побажали приємного відпочинку.

Перебувши деякий час в лісі, залили залишки вогнища і поїхали іншим шляхом в зворотньому напрямі додому. Вийшли на кар'єр, далі спуск у Тройчате, внизу спілкувались з цуциками біля ставку. Знову підйом і рух в напрямі покинутого кар'єру вздовж так само покинутих дачних ділянок у зв'язку з розробкою вище згаданого кар'єру ) Тут довелось ремонтувати ( вдруге) заднє колесо , з чим ми впорались дуже швидко. Зупинка сприяла зустрічі з групою мандрівників , які їхали в Краматорськ та Слов'янськ з нашої "льодової арени" кружними шляхами) .

Краєм поля дістались місцевого лісочку, яким рухались зарослою вже алеєю з "вітерцем". Їхали вниз і трохи вгору, виходили на коротеньке поле і знову занурювались до лісу , потім стрімко спускались балкою в лісі та дістались річки. Тоненькою стежиною, ледь не водою їдемо вздовж річки за течією . Далі вже майже в темряві дістаємось селищем до міста. Що поробиш- глибока осінь , темніє дуже швидко , перевод часу на зимовий..тре вносити коригування в плани поїздок wink

Хочу подякувати всім учасникам за кампанію і окремо Олександру за наявність насосу. Альтернативну розповідь за його авторством наведу нижче ( з фото ) .

До нових зустрічей)
 
GADДата: Четвер, 31.10.2019, 22:25 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Додаткові матеріали з фото : екстрим 2019
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЕКСТРИМ 2019 (28.10.19)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх