Вівторок, 16.04.2024, 08:01
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ХАЩІ осінь 2019 (29.09.19)
ХАЩІ осінь 2019
GADДата: Середа, 02.10.2019, 16:29 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Майнули до "ХАЩІВ" у неділю. Традиційний осінній маршрут, коли ще осінь ще не буяє фарбами і все живе наче дрімає. Знову випробували новий велосипед на витривалість, або його хазяїна ) Вітер не докучав, сонечко світило яскраво, хмар майже не було. В одній з балок зустріли ставочок, який охороняють гуси, які відчувають людей раніше за собак, які там теж є, та сповіщають про себе здалеку...

Дорога під колесами катилась на зустріч і розстилалась перед нами таким м'якеньким килимком, обіч якої ще стояла кукурудза, почорнілий соняшник чи стерня від пшениці. Вдалині ширяли небом хижі птахи.

Посиділи в лісі, обговорили нагальні новини, питання, плани та просто погомоніли про все, звичайно ж з чаєм, яблуками. Дісталось гостинців і осам, яких там було багатенько . Вже потрібно там навести лад, колода , яка нам слугувала за стільці , вже струхлявіла і майже розсипалась. Буде чим займатись наступного разу. До "панській алеї" йшли пішки, бо "карабаси" розорали дорогу під посіви. Менше ківлометру і ми на місці, тепер можна рухатись красиво. фото зоною, якщо висловлюватись сучасним сленгом. Далі знову дороги між полів з вітром, який посилився, але весь час допомагав нам у спину.

Чудова подорож яка б влаштувала багатьох любителів неспішного пересування з відпочинком . Чого вам і бажаємо. Звертайтесь, до нових зустрічей )


ХАЩІ ОСІНЬ 2019
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ХАЩІ осінь 2019 (29.09.19)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх