П`ятниця, 29.03.2024, 10:08
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » АНТИФЕСТ 2019 (21.09.19)
АНТИФЕСТ 2019
GADДата: Понеділок, 30.09.2019, 19:33 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Нарешті в Дружківці , після тривалої перерви відбулись велосипедні змагання ! Минулого року, 24 серпня був проведений велосипедний біатлон і ми надихнулись ідеєю проведення суто спортивного дійства.

Антифест - цікава і не звична назва. Трохи передісторії. Коли планувались змагання , ми їх пов'язали з антикорупційним велопробігом містом. Відвідували ті місця де себе проявила ГО " Громадський патруль" , яка була спільним організатором і спонсором цієї активності. З її діяльністю були ознайомлені всі учасники через ознайомлення з відповідною інформацією при реєстрації в спеціальній формі, та отриманні спеціальних міні брошур безпосередньо на старті. Отже, ми просто скоротили назву до АНТИФЕСТ , прибравши "кор" - від слова корупція. Що ж стосується більш ранньої передісторії до цієї події, то влітку було обіцяно учасникам BIKE SUMMER 2019 - літнього велопробігу, що обов'язково буде організовані змагання. Отже - все було виконано і в назначений час .....

Трохи про час проведення фесту. На жаль в Краматорську вирішили відсвяткувати свій День Народження на тиждень раніше, тому велика кількість потенційних учасників була так чи інак задіяна у Дні міста і її спортивній частині зранку, того ж дня , на який було призначено наш захід.

Втім все відбулось чудово, навіть погода, яка лякала нас цілий тиждень , виявилась сприятливою. Нам не завадили опади і не було спекотно, вітер помірний не зробив суттєвого клопоту.

Стартували ми на площі Молоді біля ЦДЮТ. Колону супроводжували машини патрульної поліції і велопробіг містом став для учасників легкою прогулкою, ми об'їхали всі "цікаві " місця де провів свою діяльність "Громадський патруль" , після цього відвідали "Дружківське Міжгір'я" та здійснили прогулянку "молодим" парком і вийшли через підвісний місток на міський пляж, де все вже було готовим до змагань. Обладнано невеличке стартове містечко, перевірена траса. Туди ж підтягнулись вболівальники і батьки дітей, які приймали участь у пробігу та змаганнях, дехто їхав разом. Долучились машини технічного супроводу та транспорт наших гостей з інших міст.

Зареєструвались та вийшли на старт, після велопробігу містом представники Дружківки, Краматорська, Слов'янська, Костянтинівки, Мирнограда, Добропілля та Ол.Дружківки. Всі учасники були поділені на кілька категорій, які умовно мали назви "спортсмени", "аматори", "кадети", "фет", "юніори" та дівчатка до 13 років. Вік учасників коливався від 53 років ( Віталій Познацький) до 6 років (Федір Бардаченко) wink

Категорія, де змагались на фет байках була змішаною, до хлопців долучилась Анна Редька, яка мала відповідний велосипед і не мала суперниць.

Заїзди відбувались почергово , від молодшого віку учасників до більш старшого. Юніори, кадети і дівчатка їхали меншими ( 500 метрів) колами а всі інші долали великі ( 1000 метрів) кола в різній їх кількості, залежно від категорії. Під час змагань були деякі спірні питання, які потім вирішились, що додало драйву до подій.

Місця в категоріях розподілились :

"Юніори"

1. Георгій Кудін (Дружківка)

2. Макар Вілков (Дружківка)

3. Василь Рубан (Дружківка)

4. Федір Бардаченко (Дружківка)

"Дівчатка до 13 років"

1. Віолєта Дудка (Добропілля)

2. Дарина Бичєнкова (Добропілля)

3. Лада Колбунова (Дружківка)

4. Ліза Макаренко (Дружківка)

"Кадети"

1. Микита Рогоза (Слов'янськ)

2. Олександр Сердюк (Мирноград)

3. Андрій Лапін (Дружківка)

" Фет"

1. Артем Кокошко (Добропілля)

2. В'ячєслав Озеров (Дружківка)

3. Олександр Редько (Краматорськ)

4. Ганна Редько ( Краматорськ)

"Аматори"

1. Данііл Кірнос ( Слов'янськ)

2. Андрій Сердюк ( Мирноград)

3. Валерій Бєгєєв (Добропілля)

"Профі"

1. Микита Герасименко ( Краматорськ)

2. Михайло Чернишов (Краматорськ)

3. Дмитро Артюхов (Добропілля)

Перехідний кубок "LEVEL" цього разу отримав переможець категорії "Профі" - Микита Герасименко.

Була проведена змішана естафета, де могли змагатись будь хто незалежно від віку й статі, та класу транспортного засобу. Веселе , розважальне дійство додало настрою перед очікуванням смачного обіду ! )

Після нагородження переможців, призерів та всіх учасників всі отримали смачний обід. Ми б ще довго там перебували але нагальні справи та дощ, який чекав закінчення прискорив розставання wink

Всі учасники висловили організаторам подяку і сподівання на традиційність таких заходів. Запросили до себе і просили запрошувати ще )

Організатори в свою чергу подякували учасників за їх бажання , волю до перемоги, подолані відстані.

Величезна дяка ГО "Громадський патруль" та особисто Денису Миронову за організацію та фінансування всього заходу ! За супровід , медичну та технічну підтримку ! За слово, яке тримається !

Окрема дяка вело магазину з Краматорська "VeloLife" за допомогу в розповсюдженні інформації та за спеціальні призи для окремих категорій та учасників !

Олександрі Останкович за оформлення!

Геннадію Поворознюку за наданий інвентар і команду "кадетів" від технікуму !

П.М.

Якщо хтось виявив якісь помилки, когось або щось пропущено - прохання повідомити.
 
GADДата: Середа, 02.10.2019, 09:15 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт маленький : АФ2019
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » АНТИФЕСТ 2019 (21.09.19)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх