Четвер, 18.04.2024, 21:33
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Камишуваха та гості (21.04.19)
Камишуваха та гості
GADДата: Четвер, 25.04.2019, 19:26 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У неділю відбулась невелика подорож, яка складалась з двох частин.

В першій її частини я супроводжував маленьку велосипедистку, яка вперше випробувала новий велосипед і це був її перший виїзд, з яким ( забігаючи наперед) вона впоралась достойно.

Це був мій перший досвід з такими складовими, спочатку я дуже переймався і доглядав, обирав найкраще положення в колоні, щоб контролювати ситуацію. Особливо невпевнено почував себе на спусках. Постійно перевіряти фізичний стан та відчуття. Потім все владналось і до місця фінішу ми дістались впевнено, хоча й зморений був дехто smile

Але спочатку і більш детально. Перша зупинка після підйому вище Донського був лісочок де "НАмЄсто". Ліс вже зазеленів, став менш прозорий , з'явились жовті тюльпани і безліч інших дрібних рослин, переважно трав'янистих з квітами. Там ми затримались не довго,просто зробили розвідку. Легко котилось вздовж лісу грунтовою дорогою, на краю якого ми хотіли побачити квіти барвінку. На жаль не знайшли,хоча в різні роки там вони були. Хотів зазначити,що вони дещо відрізняються ( як на мене) від тих, яки ми можемо бачити на огородиках біля будинків. Можливо й час цвітіння в них теж інший і ми їх ще не побачили.

Адреналіновий спуск в селище, де ми відвідали невеличкий звіринець, де можна досхочуу роздивитись диких тварин наших лісів та водойм. Були ще королівській та золотий фазан та павич в кількості. І кози , яких я не знаю як і звати wink

Звідти ми рухались лівою вулицею села, щоб дістатись Малотаранівки вздовж лісу. На його краю, сидючи за смачними наїдками, споглядали за ставком що блищав на сонечку. Легенький вітерець підганяв і освіжував. В Дружківку заїхали через перший міст в напрямі 8-ї школи.

Друга частина недільного вело відпочинку відбулась ближче до вечора. Здійснилась зустріч з краматорськими вело-фото любителями. Поспілкувались і дослідили об'єкти вздовж Казеного торця проти течиї від згаданого вище мосту до верхньої греблі. На довше затримались на французькому цвинтарі. Пообіцяв спитати у В.В Качура пр його історію. Запланували майбутні зустрічі та спільні подорожі. Дякую всім ,хто був в цей день разом !
 
GADДата: Четвер, 25.04.2019, 20:13 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото додаток : Тестування та випробування
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Камишуваха та гості (21.04.19)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх