П`ятниця, 29.03.2024, 04:36
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "ТЕСТУВАЛЬНИЙ" (21.03.19)
"ТЕСТУВАЛЬНИЙ"
GADДата: Четвер, 28.03.2019, 15:51 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Перед тим як починати подорожувати на більші відстані, потрібно бути впевненим у велосипеді, обладнанні, екіпіруванні тощо. Звісно ж,було б непогано ще й себе перевірити і випробувати але зараз не про це. Весна в цьому році така примхлива але надає можливості проїхатись недалеко і подалі, тому ми користуємось погодою і випробуємо ...цього роза об'єктами досліджень були комплекти туристичного обладнання для приготування всіляких страв, похідний стіл, стільчик, колонка для прослуховування музики і всіляких там "зубовних" справ. А ще випробували легкий штатив для фотографування та зйомки із застосування панорамної програми.

З усіма завданнями ми впорались, особливу увагу приділили вживанню приготованої страви. Набір показав себе з найкращого боку. Приготували картоплю з беконом, яка мала бути засмажена , але через брак олії ( забули) довелось її тушкувати на беконі і воді, заправили все це спеціями і кетчупом.

Кип'ятили у чайнику з набору воду і мали можливість пити чай або каву, хто що схотів. Весь посуд яким готували, перемішували , з чого їли був з набору, крім ножів. Їх у комплект не входило.

Стіл алюмінієвий теж сподобався. Компактний зручний і легкий. За бажанням можна грати у мікро пінг - понг на ньому. В наявності була " клєєнка" та спеціальна "дощечка" для нарізання м'яса і будь чого ще.

Приготування відбувалось за допомогою компактної газової плити, якщо її так можна назвати.

Для настрою та антуражу і частково для тепла розвели й звичайне вогнище, яке доповнювало картину відпочинку.

Штатив знадобився для більш зручного фотографування, в плані висоти , кута і таке інше. Звичайно ж це дуууже далеко від професійного обладнання , але розмір і вага + ціна цілком влаштовує.

Не обійшлося звичайно ж без дослідження навколишніх галявин і степової частки між лісом і угіддями сільського господарювання. У балці серед густих насаджень чагарників та акацій ,у невеликій кількості знайдені проліски.

Без уваги не залишились цікаві пейзажі та краєвиди.

Дорогою і на місці траплялись комахи , мурах не було. Серед метеликів розпізнані - кропивниця, лимонниця, павичеве око, так адмірал.

Традиційний вітер допомагав дістатись дому, як і заважав дорогою туди ) Грунтові дороги вже сухі , або придатні для проїзду велосипедом ( "пластилін").

Весна вже....

До нових зустрічей )
 
GADДата: Четвер, 28.03.2019, 16:38 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото до звіту : ТЕСТ
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "ТЕСТУВАЛЬНИЙ" (21.03.19)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх