Четвер, 18.04.2024, 20:49
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Перші весняні квіти (19.03.19 Подорож до улюбленої балки.)
Перші весняні квіти
GADДата: Середа, 20.03.2019, 20:57 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Нарешті була добра погода і ми скористались такою нагодою, щоб здійснити невеличку подорож до знайомій нам місцині, де кожного року можна бачити квітнення шафранів.

Подорож видалась цікавою, пізнавальною. Відпочили так , що аж заморились. ))) Недостатній досвід цього сезону в плані кілометражу, тому випробувались не тільки велосипеди а й фізичні можливості з окремими місцями тіла )

Весь час, дорогою "туди" дув зустрічний вітер, який заважав отримати повне задоволення від мандрівки. У вухах свистіло і гуло, навколо не чутно було ні пташок ні корів. Посадки обабіч дороги помітно почистили. Але не в плані сміття чи молодих дерев, навпаки добрі деревини залишили по собі корчі і пішли кудись,навколо навалено дрібного гілля... Загалом посадки вздовж дороги густіше за попередні роки і вллітку там буде суцільний тунель. Маю на увазі дорогу до Миколайпілля і після цього населеного пункту.

Дорогою майже не зупинялись, лише кілька зупинок для розім'ятись і попити солодкої воли ( пепсі) бо фляжки ми забули наповнити цілющою вологою... наче вперше зірвались в дорогу )) Були сумніви у нас, щодо ділянки дороги, коли ми сходимо з асфальту. Нам пощастило, крім перешкод і незручностей, вітер підсушив грунти і ми змогли дістатись до нашої мети, далі вирішили не потикатись, бо там точно вологі місця ...залишили на майбутнє, яке буде ( сподіваємось) вже скоро.

Потрібні нам квіти, були на тому ж місці, але серед густої трави, яка лягла під важким снігом на землю, тому особливо яскравих світлин не дуже то й вийшло. До того ж була середина дня і світла забагато. Але тепло і сонце дуже допомогло нам в інші справі, а саме у поїданні всіляких смаколиків, які в теплі і на сонечку були ще смачнішими.

Зворотній шлях був швидким, ми неслись наче вітрильники , не відчуваючи спротиву, але й не напружуючись, щоб не зморитись. Зупинялись , щоб зробити кілька кадрів зі сніжком, який ще трохи зберігся і приємно охолоджував. Несподіванкою було побачити у відносній глушині на наших девайсах 4джі, чого не було біля міста ! )

Така коротенька подорож у сорок кілометрів з невеличким плюсом.

Добре провели час і з користю,бо ми змогли протестувати нову колонку для подорожей. Тепер буде веселіше.

До нових зустрічей.
 
GADДата: Середа, 20.03.2019, 21:12 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Подивитись світлини : Перші квіти
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Перші весняні квіти (19.03.19 Подорож до улюбленої балки.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх