Четвер, 28.03.2024, 11:05
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Весна, розвідка. (05.03.19)
Весна, розвідка.
GADДата: Вівторок, 05.03.2019, 21:12 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов


Перший березневий виїзд був коротенький. Нарешті погода і вихідний збіглись ! Вирішив розвідати знайомий байрак з лісом, де в тому році і раніше можна було побачити проліски. Зустрічний вітер здував з дороги, довелось їхати повільно . Дорога майже порожня , без машин. Сніг зійшов майже повсюди, лише там де вдень найменше сонця подекуди можна його помітити. Мабуть взимку туди наметало багатенько. В самому лісі сніг теж є але дуже мало, хоча сподівався побачити його в чималої кількості.

Вітру серед дерев не відчувається, лише верхівки дерев стукаються гілками. Пташок почути можна але за гудінням вітру складно. На поверхню, крізь торішнє листя почали пробиватись свіжі зелені рослини. Під листям всілякі паростки вже штовхаються і просяться на зовні. Земля м'яка і трохи мокра, але не брудно. Якщо так піде далі, наступні вихідні (загальні) будуть яскравими.

Квітів не було знайдено, але впевненість є в тому , що вже зовсім скоро можна буде їхати в інше місце, де їх кожен рік дуже багато. для цього потрібно тиждень тепла і три тні без опадів , перед виїздом.

Зворотній шлях був стрімким, тепер в спину так штовхало, що доводилось гальмувати, щоб не вилетіти на узбіччя на поворотах.

Запасаємось терпінням. Все тільки починається.
 
GADДата: Середа, 20.03.2019, 21:09 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото до оповіді : Розвідка
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Весна, розвідка. (05.03.19)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх