П`ятниця, 29.03.2024, 11:05
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Перший виїзд. (17.02.19)
Перший виїзд.
GADДата: Неділя, 17.02.2019, 20:12 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Перший раз після досить тривало перерви вдалось виїхати за місто. Нам не заважав сніг чи лід,за їх повної відсутності на дорозі. В полі і лісі він звичайно ж був і тягнуло від нього холодом, але дороги були чисті і сухі. Краї асфальту були вкриті піском, кількість якого залежала від куту нахилу, його тут щедро сипали взимку , щоб покращати зчеплення на спусках.

Дуже далеко вирішили не їхати, це було продиктоване загальним фізичним станом і наявністю твердого покриття. На знайомій нам галявині соснового лісочку розвели вогнище, спочатку планували для антуражу, але потім навіть грілись, коли сформувався жар і жалкували , що не брали з собою картоплі. А грітись довелось...бо дорога нас довела до температури, яка почала знижуватись після зупинки, до того ж лісу і балки тягнуло холодом, вітерець був дошкульний.

Коли стало тепліше від вогнища , вітром розтягнуло щільний шар хмар нижнього ярусу і сонечко почало пригрівати. Сніг , який лежав великими заметами в лісі поступово ставав рихлим, на рівних місцях , поверх льоду почали створюватись невелички калюжі води. Пташки заспівали веселіше, краєвиди на обрії набули контрасту і ми могли скористатись новим біноклем, який взяв на тестування Сергій.

Настав час перекусити смачного. До "столу" було подано абрикосову пастилу, печеня, каву, чай , бутерброди, ковбасу "Краківська на дровах", пепсі і цукерки.... свято ! smile

Час було повертатись, зробили кілька кадрів на згадку, дослідили "камінь" на якому є табличка але відсутній напис... Можливо "тут мала б бути ваша реклама " ?)

Дорогою додому заглянули у лісочок де скоро вже мають з'явитись перші весняні квіти і куди можна дістатись твердою дорогою, вітер нас підганяв у спину і ми швиденько дістались до міста. Обіч дороги залишились снігові замети, які утворили з піском цікаві фігури, деякі святяться напівпрозорі на сонці, через дорогу течуть струмки води, настрій чудовий. Нам на зустріч , згори текли стрімкі потоки брудної води, перед річкою створилось невеличке озерце. На греблі лід ще стримує течію води , нижче лід є вздовж берегів . Блискучий білий сніг залишається на городах за парканами а вулиці вже звільнились від нього, відсоток сухого асфальту постійно збільшується.

Трохи зморені дістаємось дому...

Попереду ще стільки подорожей ! Будьте на зв'язку , слідкуйте, долучайтесь.

До нових зустрічей )
 
GADДата: Середа, 20.03.2019, 21:11 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт : Перший
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Перший виїзд. (17.02.19)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх