П`ятниця, 19.04.2024, 01:52
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Святковий заїзд. (31.12.18)
Святковий заїзд.
GADДата: Понеділок, 31.12.2018, 17:20 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Нарешті вдалось вибратись у "НАмЄсто" взимку і так , щоб був сніг. Востаннє це траплялось... вже й не пам'ятаю коли smile

Цього сезону було кілька спроб здійснити цю подорож. Хотілось наварити там чаю, посмажити сардельок ..тощо. Одного разу не змогли зібратись через те, що слушна нагода не збіглась із загальними вихідними. Вдруге зарядив дощ і дороги туди не було, не кажучи про відсутність снігу ! smile А сьогодні не стало кампанії, це логічно і зрозуміло, всі мають якісь святкові справи і таке інше. Але не хотілось лишати пробіл в цьому сезоні. Довелось поїхати одному ( хотів зазначити, що двоє потенційних учасників про свою неучасть повідомили напередодні ввечері) а була надія зробити це більш весело.

Зрозуміло, що довго там не побудеш , тому довелось прокидатись раніше і їхати зранку, щоб до обіду вже бути вдома.

Дороги в місті досить пристойні, підйом вище Донського теж нормальний, проблеми почались вже на горі, коли ще був нахил а посадки ще не почались. В тих місцях намело вітром снігу у колії тому довелось виходити на стерню, благо там вже встигли проїхати кілька машин. Далі було важко крутити але легко ( зручно ) падати. Довелось приземлитись в м'який та глибокий сніг. Їхав без "контактів" і ноги ковзали з педалей, одного разу дуже потужно отримав педаллю по нозі.

Далі пригоди закінчились і почалась праця ногами і юзання в снігу. Останні 200 метрів довелось йти пішки. Над безкраїми сніговими полями ширяли великі зграї дрібних пташок, які іноді налітали на лісові дерева і трощили насіння ясенів та кленів, через що на суцільно білу дорогу сипались залишки цього пиршества ! wink

Ліс стояв мовчазним і зустрів привітно. Снігу було порівняно менше ніж на дорозі, бо вітру там майже нема і наметів теж. Все навколо вкрите білим включно з гілками дерев, які зверху білі а знизу вкриті тоненьким шаром льоду.

Місце "стоянки" знайшов відразу, без листя все прозоре і орієнтуватись значно легше ) Далі все за планом, розчищення місця під вогнище (знайти старе кострище) , збір хмизу, гілочок , "оленячі роги" - гілля яке висить відірване на деревах і тому без снігу. Далі , коли все розгорілось , вчасно підкидати і насолоджуватись тишею, смачним чаєм та маминим тортом ! Ну й світлини, які мають поздоровити все вело товариство і не тільки, з прийдешнім святом.

Коли всі пункти були виконані, почався "зворотній відлік", додому було їхати краще і зручніше бо вже розвіданий маршрут і переважно згори, до того ж темература повітря трохи піднялась і навіть посміхалось сонечко.

Ще завітав до греблі , щоб розвідати наявність "тарілок", вони є і скоро їх буде більше. Все на фото.

Вітаю всіх зі Святами ! Здійснень, вдалого початку сезону і простих радощів !

До нових зустрічей !
 
GADДата: Понеділок, 07.01.2019, 15:23 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото : Ліс та сніг
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Святковий заїзд. (31.12.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх