Четвер, 18.04.2024, 08:53
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "НаМєсто" осінь (17.11.18)
"НаМєсто" осінь
GADДата: Субота, 17.11.2018, 21:54 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В цьому році ми так і не вибрались до нашого улюбленого місця відпочинку, щоб побути там гуртом за веселими розмовами ,жартами , та смачною їжею...словом як було завжди.

Це не значить, що цього не відбувалось в інших місцях. Ще й як ! Але не поряд з домом.

Отже у суботу була здійснена вилазка у знайоме місце, де ми проводили час у відпочинку, спортивних розвагах тощо. Традиційно не відразу знайдено місце, де у нас облаштовані місця для сидіння навколо вогнища. Ліс відвойовує територію,, то того ж цілий рік там в прямому сенсі не ступала нога... ну наша точно.

Ліс прозорий, дерева скинули вже всі листя. Іноді ще трапляються на низеньких кущиках , вони прозорі і світяться на сонечку, яке зрідка проглядало кізь хмари, які стягувались до обрію на заході.

Під листям зранку ще був помітний сніжок, що залишився від учора, але здійнявся вітер і повітря з'їло всі сніжинки. Той самий вітер підсушував вологу, якої й так було мало. Вогнище розгорілось швидко і стало дуже затишно. Залишалось тільки слідкувати за вогнем, вчасно підкидати гілки. Після смачного перекусу можна було зайнятись дослідженням території. Нора з якоюсь живністю ціла , свіжа нарита земля і відбитки на ній вказують на те що там хтось мешкає. Навколо багато нападало гілок і дерев, давненько тут нічого не прибиралось. Воно й на краще мабуть , враховуючи те, як можуть "прибрати".

Зворотній маршрут був іншим, він вийшов до річки навпроти "молодого парку" , потім вздовж берегу зліва за течією, до підвісного мосту.

В результаті подорожі, крім отриманого задоволення досліджено кілька локацій і виникли ідеї, як їх використати.

До нових зустрічей !
 
GADДата: Субота, 17.11.2018, 22:10 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт : НМ
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "НаМєсто" осінь (17.11.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх