П`ятниця, 19.04.2024, 09:47
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Яскрава осінь жовтня (28.10.18)
Яскрава осінь жовтня
GADДата: Четвер, 01.11.2018, 12:58 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Чудова подорож відбулась минулими вихідними. Вирішили нічого не вигадувати і просто здійснити невеличку мандрівку за місто кілометрів на 25 не більше. Вибір у нас був чималенький але дощі, які впали напередодні звузили цей вибір і ми зупинились у напрямі "трьох верблюдів".

Західний вітер був досить потужній, іноді викручувало колесо за певних обставин. Фатальним цій день був для кілька десятків горобців, які на швидкості стикнулись з фурою. На щастя машин було небагато і ми без зайвого клопоту дістались до місця відпочинку. Дорогою зупинялись для фото і поласувати тереном. Той що великий і пізній - дуже смачний. Набрали кілька жмень для чаю, який планували зварити.

На зручній галявинці, яка була на самому краю невеличкого соснового лісочку ми знайшли зручне кострище з каміння. Швиденько назбирали сухого гілля і залишки торішньої лісової пожежі. Вітер швидко роздмухав вогнище так, що тільки встигай підкидати.

Поки розгоралось і готувався жар для приготування смачної страви у нас був час роздивитись навколо. А поряд все світилось і сяяло ! Сонце восени низьке, складається враження що ранок чи вечір постійно. Світло від нього красиво підсвічує яскраве осіннє листя різних відтінків червоного, жовтого, зеленого та фіолетового, а ще навколо багато кущів терену додають до малюнку синіх плям. Додайте до цієї картини запах хвої та чисте небо з рідкими хмарками, потріскування вогнища і тепло від нього, смачні запахи від страви яка готується у фользі і шкварить. ....

Дякую Євгенові за креативний підхід до приготування смачного обіду. Трохи почорніла знизу картопля з грибами, твердим сиром, цибулею та чимсь м'ясним і сало...!! Все це гаряче і поживне. А ще чай з яблука і терену, звичайний чай , все це закушувалось "артеком" !

Не обійшлось без курйозу, на те місце , звідки ми прибрали велосипеди впала суха сосна з чималою вагою. Добре що ми вчасно зорієнтувались ! wink За всіма подіями забули обладнати місця відпочинку у вигляді гамаків, які були постійним атрибутом подібних подорожей .

На зворотному шляху дослідили трасу мотокросу і прилеглі місця відпочинку, де було трохи народу. Все відносно чисте, що приємно здивувало.

Додому їхали досить швидко, хоча й не прикладали для цього зусиль, вітер в спину робив свою добру справу. Хотілось на довше залишатись у атмосфері свята у блиску сонця, яке відігравало всіма фарбами дерев та відбиваючись промінням від річки. У спину добряче пригрівало, вулицями міста вештались коти й цуцики які грілись на сонечку. З дворів приватного сектору пахло смачним...життя триває.

До нових зустрічей ! )
 
GADДата: Четвер, 01.11.2018, 14:50 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Альбом з фото : Кольори у соснах
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Яскрава осінь жовтня (28.10.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх