П`ятниця, 29.03.2024, 12:31
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ДРУЖБАЙК (15.09.18)
ДРУЖБАЙК
GADДата: Вівторок, 25.09.2018, 16:02 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Мова йдеться про велоспортивнорозважальнооб'єднувачий захід у Дружківці , який відбувся 15.09.18 в рамках більшого проекту - експерименту у містах Луганської та Донецької області, який має назву ВЕЛОСХІД.

Вперше почув про це дійство і надав стверджувальну відповідь щодо участі у розмові зі Слов'янським колегою - Юрком, здається розмовляли телефоном, тоді ще не було назви, ні загального ні місцевого . Після цього запала довга тиша і нічого такого не було чутно ні в мережі ні наживо. Всілякі справи і заходи нашаровувались і поступово все це відійшло на якийсь там план. smile

Потім, після довгої паузи, на мене вийшла одна з організаторів і в режимі чату ми обговорили коротенько час зустрічі, яка мала б відбутись коли вони у складі невеличкої делегації приїдуть у Дружківку. Виявилось, що
знайшли вони LEVEL через краматорську "Точку Доступу " і особисто через Світлану Агаджанян. Додаткового запрошення я не отримав і на заплановану зустріч не потрапив. Дізнався , що вона відбулась через фейсбук, який вже почав наповнюватись потрібною інформацією.

між нами відбулась розмова телефоном, під час якої ми з'ясували деякі деталі - не вдаючись до їх розгляду хочу зауважити, що ми дійшли деякого консенсусу у питаннях подальшої роботи, оговорили деякі нюанси. Домовились про спосіб подальшого зв'язку , ну й таке інше. Я надіслав за вказаної адресою всі наші "реквізити" у вигляді посилань на пошту , сайт і групи у фейсбук.

Після цього знову запанувала тиша. На пошту кілька разів надходила розсилка до всіх учасників майбутнього заходу.

Хотів би зазначити, що тиша це те, як все це сприймалось нами і це не означає, що робота не проводилась, просто до нас не доходила черга, бо наше місто було передостаннім у черзі smile

Далі все відбувалось через "координатора " у Дружківці . Нашим клубом на розгляд було подано кілька активностей і назва заходу - ДРУЖБАЙК, до всього додавався логотип, який не було прийнято а зроблено так, щоб відповідало критеріям загального. Назва ж була затверджена smile З поданих пропозицій активностей , було обрано ту, яка вписувалась у загальний формат проведення. Залишалось тільки чекати.... паралельно можна було споглядати за подіями у сусідніх і не дуже містах, робити висновки , планувати і робити корекцію.

Дата почала наближатись дуже швидко, бо весь цей період очікування не був пасивним, весь час відбувались місцеві мандрівки, змагання та урочистості.

Отмашку про початок агітації та заохочування ми отримали в понеділок ввечері перед подією, яка мала відбутись у суботу. Афіші я так і не побачив , навіть в ескізі (до цього часу).... залишались соціальні мережі, профільні групи і все, що могло бути використане у рекламних цілях. Кількість інформації, яка мала б дозовано подаватись ( за аналогією) впродовж тижнів, була вивалени на потенційних учасників за чотири дні, добре це чи ні ... питання ? )

На кількість учасників мали б вплинути такі фактори :

"Плюси"

- вересень, час коли навчальні заходи працюють і це теоретично сприяло б поширенню інформації;
- обізнаність про подію у сусідніх містах, через те, що потенційні учасники знали про це і мали інформацію попередню про дату і місце проведення ;

"Мінуси"

- насиченість вересня всілякими святкуваннями, датами у інших містах, що паралелило з датою проведення
- непевна погода початку осені;
- той факт , що учасники з інших міст вже відвідали свої заходи та сусідні ;

Все це мало об'єктивний вплив на кількість учасників. Все інше залежало від організаторів ( на місцях в більшій мірі).

Напередодні ( у п'ятницю) відбулась зустріч організаторів від АВК з відповідальними за свої локації на місці проведення заходу, під час якої було узгоджено місце і розташування об'єктів час і проведення тієї чи іншої активності.

Весь вечір , ніч і наступний ранок ми моніторили прогнозні ресурси і вдивлялись у небо.

Вночі трохи бризнуло і зранку теж. Але чомусь було спокійно і нічого не турбувало. Зібрались на місці завчасно, щоб приготувати все ,що потрібно. Злегка накрапав дощик, але настрій був піднесений. А коли почали збиратись перші учасники, то взагалі стало весело. Все завертілось як у калейдоскопі. Проходила реєстрація на заходи, відбувалась вело школа і веломайстерня. "Лабіринт" який зайняв сю плошу розпочав активну частині всього заходу. Учасники виходили на дистанцію парами, через проміжки часу, отримавши завдання на фінішу фіксувався час і рахувались пройдені завдання. За цим всім слідкувала чисельна бригада арбітрів, суддів, волонтерів.

Паралельно прибували нові учасники з інших міст, які наважились дістатись не зважаючи на погодні умови, за що їм велика дяка ! В головному наметі була влаштована фото -сушка історії нашого клубу "LEVEL", на зворотному боці , були вказані дати і назви подій, які були зображені на світлинах.

Нарешті настав час для велопробігу містом і краєзнавчої екскурсії до "Дружківських скам'янілих дерев". В наших планах було поєднати ці активності в одну, яка б починалась трохи раніше ніж вийшло. Просто ми б зробили невеличке коло містом , після чого всі, хто мав бажання та досвід вирушили б у подорож до "дерев", але сталось як сталось. Після короткої наради з патрульною поліцією і видачи пайків в дорогу ми вирушили запланованим маршрутом і відразу стикнулись з таким клопотом, якого б не мало бути. Діти,що з них взяти ! ніякі умовляння не діяли на те , щоб вони тримались купи і їхали в колону по двоє. Машина попереду нас була для них подразником, вони постійно обганяли одне одного, намагались показати перехожим які вони круті, як вдапло маневрують і навіть обганяють патрульну поліцію. А коли з'явився фотоапарат ( фотографували з машини) то взагалі почався ажиотаж )))

Кілька зупинок і додаткові вмовляння та інструктажі. Ще ми зупинялись ,щоб учасники мали можливість почути інформацію і побачити старі хати німецьких колоністів та кілька старих слобожанських під черепицею. Також вони мали можливість почути коротку оповідь про історію велопробігів , які пов'язані з ім'ям Олекси Тихого на честь якого було названо проспект, який тягнеться через чотири міста і має загальну довжину майже 60 кілометрів. Розповідь відбувалась у дворі Олексієво-Дружківської школи № 14 , де навчався а потім і викладав О.Тихий.

Подорож продовжилась через вузенький пішохідний місточок через річку Кривий Торець, після чого ми перетнули згаданий вище проспект і піднялись вище за селище де могли побачити те задля чог сюди їхали.

Відразу до нас приєднався Микола Швець і цікаво розповів все що пов'язане з цим містом. Про виникнення цього об'єкту, про історію , геологію, зоологію пов'язану з закам'янілостями. Історію більш сучасну , про боротьбу за ці артефакти з браконьєрами та вандалами і таке інше . Хто мав вуха та бажання почули багато цікавого . Величезна дяка оповідачу за надану інформацію ! Сподіваємось , що зможемо щось корисне зробити навзаєм. Такі плани в нас є, а що з цього вийде - побачимо smile

Там же ми спромоглись перекусити і прибрати за собою, кілька інтерв'ю телекомпанії і ми відправились у зворотньому напрямку . Потрібно було встигнути до темна, бо ліхтариків переважна більшість не мала, та й на нас чекала програма подальша в рамках проведення свята. Додому їхали вже обережно, вже зморені і більш слухняні їхали рівненько, півкілометровий підйом долали й пішки в кого не стало сил їхати.

Сподобалась взаємна допомога. Серед нас були школярі , яким ледь виповнилось 14 років і одна дівчина, всі чудово впорались з мандрівкою, все минулось без поломок ! Дякую всім учасникам, місцевим та з інших міст, які знайшли час та сили здійснити цю подорож ! Окрема дяка за допомогу, Сергію та Віктору за допомогу у веденні колони.

Все подальше дійств було перенесено у приміщення міської бібліотеки і відбувалось під дахом, бо був ризик опадів. Тому нагородження переможців та призерів, підбиття підсумків та перегляд фільму відбувався дуже комфортно.

Дякуємо організаторам і учасникам за чудовий день !

Сподіваємось наша спільна робота не буде даремною. Всі ми чогось навчаємось, до нових зустрічей

Далі буде !
 
GADДата: Вівторок, 25.09.2018, 19:51 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом : ДРУЖБАЙК
 
GADДата: Вівторок, 02.10.2018, 15:44 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Добірка корисних посилань до теми :

https://www.facebook.com/vitaly.kolbounov/videos/10211808377996122/

https://www.facebook.com/vitaly.kolbounov/videos/10211808468958396/

https://hromadske.radio/podcast....-kyyeva

https://vchasnoua.com/donbass....o-morya

http://avk.org.ua/2018/09/druzhbajk-velovyhidni-u-druzhkivtsi/

https://www.facebook.com/groups/leveldrugo/permalink/2079247548776761/

https://www.facebook.com/groups/leveldrugo/permalink/2079248088776707/

https://www.facebook.com/groups/leveldrugo/permalink/2079248632109986/

https://www.facebook.com/events....3883611

https://www.facebook.com/groups/leveldrugo/permalink/2079251615443021/

https://www.facebook.com/groups/leveldrugo/permalink/2079252018776314/

https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=Qnror3yAtTg&app=desktop

https://www.youtube.com/watch?v=FTOn2MbJVxI

https://www.youtube.com/watch?v=qp4PVLLc2yY&t=25s

https://www.facebook.com/groups/leveldrugo/permalink/2080028088698707/

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2092176450817204&type=3
 
GADДата: Вівторок, 02.10.2018, 16:01 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Наступного дня ( 16.09.18) відбулась дружня зустріч організаторів заходу та волонтерів, які допомагали зробити велосипедний фестиваль у Дружківці .

Зустріч відбулась у приміщенні нового закладу харчування , як це не сухо звучить. Нове кафе "BON JOUR MENU" , яке годувало нас в дорозі в цей день пішло на зустріч і дозволило переставити меблі всередині приміщення , щоб ми мали можливість сісти зручно.

Кожен учасник зустрічі висловив свої враження , про минувший день. Було вказано на недоліки, вдалі випадки. Відбулась дружні розмова з м'яким згладжуванням всіх "кутів". Коротенько були всі ознайомлені з подальшими планами і таке інше. Крім всього ми ще й смачно перекусили )

Дякуємо за організацію, сподіваємось на подальшу співпрацю.
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ДРУЖБАЙК (15.09.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх