Четвер, 18.04.2024, 11:19
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Велобіатлон до Дня незалежності України. (24.08.18)
Велобіатлон до Дня незалежності України.
GADДата: Четвер, 30.08.2018, 19:39 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Як вже вказувалось в публікаціях, відео сюжетах новин, та інтерв'ю цьогорічне святкування Дня незалежності велосипедною спільнотою відбувався в межах міста Дружківка.

Аналіз того, що було, або чого не відбулось а було б непогано можливо буде згодом і окремою темою, а поки коротко про минулі вихідні, поки ще "тепло" .

Як і планувалось збір на площі Молоді у Дружківці почався о пів на десяту ранку. Мабуть раніше за всіх приїхали учасники з інших міст, місцеві приходять вчасно або перед самим стартом. Дехто з не місцевих трохи блукав містом, бо така вже специфіка коли думаєш , що приїду і спитаю а місцеві на питання " Де площа? " можуть показати в різні боки, бо їх дві а яка мається на увазі важко зрозуміти smile

Після нетривалої офіційної частини, та зовсім короткого інструктажу, колона вирушила містом найбільш простим і якісним маршрутом, враховуючи деякі пункти зупинок. Під час зупинок місцеві активісти і організатори дійства доводили пізнавальну інформацію до учасників , яка мала краєзнавчий та патріотичний вміст.

Через деякий час учасники дістались до ДТ ДДМА, в якому відбулась реєстрація на змагання, учасники мали змогу поповнити запаси води, скористатись туалетом, відвідати крамницю і трохи підкріпитись.

Основ на подія у приміщенні - це виставка монет України, яка була розташована у зручній залі музею.

До місця змагання колона проїхала ще два кілометри. Де знову всі учасники змагань отримали подальші інструкції і мали можливість зробити кілька кол по трасі майбутніх змагань.

Крім учасників змагань були ще й вболівальники з міста, або батьки учасників. Нечисельні відпочивальники не конфликтовали і теж були захоплені подіями , які почали відбуватись у парковій зоні.

Першою була естафета 4Х3 . Це цікаве й динамічне дійство де можна було проявити техніку і силу на велосипеді , а також спритність і влучність у закритті мішеней ! smile

Потім проведені перегони серед молодшої групи і такі самі серед старших учасників.

Після всього цього відбулось нагородження переможців та призерів. Кожен учасник змагань отримав сувенір на згадку про подію.

Після цього поступово народ почав відправлятись своїми маршрутами, хтось відвідав міський пляж, хтось поїхав додому . Ми ж почали збирати стрічки на трасі і спілкуватись з тими хто залишився.

Все відбулось дуже динамічно , без зайвих затримок.



Переможці та призери змагань:

Індивідуальна гонка серед юнаків до 14 років.

1 місце - Даніель Бєліч (Краматорськ)

2 місце - Сергій Ковач (Краматорськ)

3 місце - Георгій Кудін (Дружківка, ОШ "№ 17)

Індивідуальна гонка - дорослі

1 місце - В'ячеслав Негода ( Костянтинівка)

2 місце - Юрій Цуканов (Костянтинівка)

3 місце - Псурцев Євген (Слов'янськ)

Естафета 4 Х 3

1 місце команда - "ТРІО"

Сергій Колмогоров (Краматорськ)

Олександр Вар'єв (Краматорськ)

Дмитро Савєлов ( Краматорськ)

Євген Пономаренко ( Дружківка)

2 місце команда - "ВЕЛОРАС"

Роман Лук'янець (Краматорськ)

Олег Бєлодед (Краматорськ)

Артем Павлов ( Краматорськ)

3 місце команда "БЕЗОПАСНОСТЬ"

Юрій Цуканов ( Костянтинівка)

В'ячеслав Негода (Костянтинівка)

Євген Псурцев ( Слов'янськ)


Перехідний кубок "LEVEL" виборов В'ячеслав Негода (Костянтинівка)
 
GADДата: Четвер, 30.08.2018, 20:47 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото з події : ферствелобіатлон
 
GADДата: Вівторок, 04.09.2018, 13:16 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Велосипедні перегони, чи якісь інші змагання не можуть бути без учасників. Подяка всім тим, хто приймав безпосередню участь у спортивному дійстві та екскурсії містом не забариться, але спочатку хотів би висловити думку про те, що для будь якого змагання потрібна траса або маршрут і бажано, щоб зручна і відповідна. З мінімумом ризиків для здоров'я учасників та справного стану техніки.

Всього цього не могло б бути без якісної допомоги тих, хто цю трасу чистив, прибирав небезпечні предмети, підрізав гілки, робив вчасну розмітку ! smile

Чому саме вчасну? Все через те, що потрібно робити остаточну розмітку , буквально за кілька хвилин до початку з деяких причин. Одна з яких - знаменитий людський фактор (жлобство). Саме так, за кілька хвилин до прибуття учасників на місце змагань, довелось одну ділянку переробляти, бо там сигнальну стрічку прибрали чиїсь хазяйські руки...

Велика дяка за допомогу і пряму участь у цієї справі Артему, Сергію та Євгенові ! smile
 
GADДата: Вівторок, 04.09.2018, 16:08 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тепер про учасників !

Чудово , що були зовсім юні учасники , які рухались у колоні разом зі своїми батьками на велосипедах ! Були ті, яких супроводжували до місця змагання пішки, або транспортом і вболівали !

Такі учасники були не тільки з Дружківки, а навіть дістались з Краматорську !

Думаю, що діткам запам'ятається ця подія надовго, це відчуття присутності серед рівних тобі, відчуття єдності колективу і підтримку батьків, які поряд, які такі самі....Думаю й дорослим було приємно відчувати себе трохи молодшими ! wink

Хочеш щоб твоя дитина займалась чимсь корисним- роби це разом з нею, хоча б намагайся ! smile

Також приємно було бачити людей ріізного віку в колоні під час екскурсії та на виставці, які були не такі щоб спортсмени, а просто мали бажання і час прийняти участь, побути в цієї атмосфері, згадати, тряхнути і долучитись ! )

Шкода , що не всі спромоглись прийняти участь у спортивних змаганнях, щоб випробувати вже себе по повній ) Брак форми іфізичної і зручної спортивної, щоб було комфортно- це привело до того, що не назбиралось учасників на відповідну категорію.

А змагатись з досвідченими на порядок учасниками і спортсменами якось...і тут можна їх зрозуміти. Бажаємо наступного разу бути їм напоготові, а ми як організатори зробими все можливе, щоб втілити їх бажання в життя і провести перегони для "лайт любителів " ! wink
 
GADДата: Середа, 05.09.2018, 16:09 | Повідомлення # 5
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дякую учасникам які прибули з сусідніх міст !

Найжвавіші цього разу були хлопці з Костянтинівки ! Вони й раніше приймали участь у пробігах до Дня незалежності від Семенівки до Олександро -Калинового! Цього року традиція не була порушена. Ще під час екскурсії містом вони проявляли себе активними і ледь стримувались щоб не утнути щось цікаве smile А під час перегонів проявили таку спритність, що поспівали всюди ! "veni vidi vinci !"Молодці ! Лише пробита камера завадила зайняти їм більш вагоме місце у естафеті, до тог ж в індивідуальному заліку вони були першими !

З Краматорську, вже традиційно прибула найчисельніша команда ! Приємно було бачити знайомі обличчя ! Хлопці і не тільки , завжди відвідують подібні заходи і цього разу не було виключення ! З великим завзяттям приймали участь в естафеті, для когось це були перші в житті перегони, хтось вже приймав участь ! Задоволення отримали всі, і вболівальники теж. Бо приємно дивитись на людей, які з захопленням займаються улюбленою справою )

Спортсменів з великим досвідом на змаганнях не було , як з Краматорську, так і зі Слов'янську. "ТОР" був задіяний у своєму, місцевому заході але представники Слов'янську все ж таки були і потрапили у призери !

Окремо хотів би сказати про учасника з міста Донецьк, який подолав за два дня 315 кілометрів, вночі напередодні допомогав з підготовкою виставки і кілометри накручував дуже швидко, бо мав бути до 20 - ї вечора вже вдома ! Оце я розумію мотивація !
 
GADДата: Четвер, 06.09.2018, 21:24 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Крім спортивних змагань відбулась екскурсія містом з відвідуванням пам'ятнику біля міського військкомату, біля колишнього відділку міліції та будівлі колишнього "смєшторгу". Під час зупинок відбувались коротенькі лекції і розповіді про історію нашого міста, давню і більш сучасну, які пов'язані з іменем Олекси Тихого та подіям які відбувались у нашому місті 2014 року. Дякуємо за цікаві доповіді Є. Фіалко, А. Водолазьскому та В. Зандеру !
 
GADДата: Субота, 08.09.2018, 15:10 | Повідомлення # 7
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дякуємо Дмитру Білько за добру справу ! Завдяки його фінансовій допомозі стали можливою розмітка на маршруті змагань. До того ж він був автором слогана, під яким проходило загальне святкування Дня незалежності в цей день !

Нашим інформаційним партнером виступила міська газета "Наша Дружковка". Хотілося б зазначити, що це відбувається на постійні й основі і кожного року! Газета була спонсором всіх наших велосипедних заходів. Цього разу, крім всього, кожен зареєстрований учасник отримав на згадку примірник цієї газети. Дякуємо за співпрацю !

Не можна не згадати про термінову допомогу від Віктора Сотникова ( ГО "Нова Дружківка") Завдяки його допомозі ми вчасно мали відео для телекомпанії, яка висвітлювала цю подію !

Дякуємо Наталі Шульзі та Дмитру Савєлову за клопітку і вчасну працю над дизайном значку, який отримав кожен учасник !

Чудово впорались зі своїми обов'язками працівники Патрульної служби та ДСНС. За що їм велика дяка. Сподіваємось на подальшу взаємодію.

Велику роботу провела адміністрація ДТ ДДМА , яка є нашим постійним партнером у кількох проектом і зь якою ми постійно співпрацюємо у всіх спортивних подіях . Дякуємо за надані приміщення технікума, які сприяли більш комфортному і зручному проведенню заходів. А також за надання приміщення, в якому ми мали можливість влаштувати виставку монет ! Окрема дяка Геннадію Поворознюку та Оксані Блудової за вчасну допомогу під час реєстрації та виставці ! )

В.Баштовому та О. Пахомовій за організацію всього цього і окремо за фінансову допомогу, завдяки якій учасники індивідуальних заїздів мали призи !

Велика дяка Ігорю Шкодіну за наданий транспорт, завдяки якому ми не мали ніякого клопоту у транспортуванні інвентарю та всього іншого,що потребувало термінового переміщення і доставки !

Владу за плідну роботу у висвітленні події! Дякуємо за фото !

Неоціненна допомога та багато енергії особисто від Бухаркової Т.М. ! Дякуємо за організацію урочистостей на старті ! За палку промову і побажання ! Завдяки її фінансовій допомозі кожен учасник мав на згадку пам'ятний сувенір у вигляді значка !

Постійним спонсором та організатором всіх заходів до Дня незалежності України та пов'язаних з ім'ям Олекси Тихого постійно виступала ГО " Товариство Олекси Тихого" ! Це відбувається вже майже десять років !
Цього разу вона підтвердила своє реноме, за що їй велика дяка !

Цього року ініціатором події крім інших виступила Дружківська міська рада ! , яка чудово зробила свою справу ! Завдяки її зусиллям ми вчасно мали якісмний супровід містом,забезпечення порядку та безпеку, а також нагороди, воду і грамоти ! Дякуємо за співпрацю !

Не можна не згадати велосипедний клуб " LEVEL" з його підрозділом "велоSAMремо". Технічна допомога, організація і проведення завжди на рівні ! Були є і сподіваємось надалі будемо разом !

Свято закінчилось ! Готуємось до наступних ! До зустрічі !
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Велобіатлон до Дня незалежності України. (24.08.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх