Субота, 20.04.2024, 03:54
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Невеличка розвідка -НамЄсто та передмістя. (14.06.18)
Невеличка розвідка -НамЄсто та передмістя.
GADДата: П`ятниця, 15.06.2018, 20:52 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вчора ніяк не виходило проїхатись зранку. Після третьої дня все ж таки вирішив майнути кудись, куди дозволить одна фляжка води і майже порожній шлунок при температурі повітря у 32 градуси за шкалою Цельсія.

Вибір впав на відвідини об'єкту "НАмЄсто". Цього року ми ще там не були а попередні , просто не вилазили звідти , порівняно з ситуацією на тепер. Відразу повідомлю, що до мсамого грунтву прокладено чудовий асфальт, яки й ще цілий і не має ні одної тріщинки чи ями ! smile

Ґрунтова дорога, за відсутності дощів вкрилась пилюкою і на віражах було досить не зручно. Ліс зустрів трьома видами дрібних реп'яшків - вело взуття і шкарпетки вкрились товстим шаром всілякого мотлоху, який я потім вишкрябував звідти досить довго, після того як вийшов знову на дорогу. А у лісі я традиційно заблукав, бо всі стежки заросли молодими паростями та всілякими високими і не дуже травами та квітами, які сягали подекуди вище пояса.

Те місто, де ми зазвичай розкладали вогнище, де є запас гілок для нього і те, на чому сидіти, знайшлось тоді, коли я стояв посеред цього всього.

Вештався трохи нетрями, шукав дуби і видивлявся на них жуків оленів. Я помітив, що ніколи їх не бачив , коли бував у лісі сам. Зробив там кілька світлин і вибрався на зовні, щоб нарешті дихнути повітрям, бо серед дерев та у ярку , його дуже бракувало. А у полі все ж таки вітерець трохи обдував .

Перед містом відкрились далекі обрії і можна було роздивитись і труби виробництва Костянтинівки і терикони Торецька. Далі стрімкий спуск у зворотному напрямі, рухаюсь стежкою вздовж наступного лісочку до Торця. Красива балка , далекі спогади, залізнична колія і нарешті річка, біля якої стає трохи прохолодно. Далі були дерева шовковиці і відповідного кольору пальці та губи, вівці, які потрапили у кадр, новий пляж на березі де веселилась дітлашні , а трохи збоку тріщало гілля і більш дорослий контингент намагався розвести вогнище, щоб "напріроді атдахнуть" smile Підвісний місточок вивів до міста і знову спека і задуха, від нагрітого асфальту і домів та відсутності вітру, бо вечоріло вже трохи.... Ось така невеличка подорож, деталі на світлинах )

До нових зустрічей !


Фото до тексту : НАМЄ
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Невеличка розвідка -НамЄсто та передмістя. (14.06.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх