П`ятниця, 26.04.2024, 17:02
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » День друзів (9.06.18)
День друзів
GADДата: Субота, 09.06.2018, 19:27 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов


Сьогодні був чудовий теплий день, вирішив стартувати з дев'ятої ранку і після нічної зміни.... ну щоб випробувати, як воно їдеться в теплі , з довгим рукавом ...бо наступний день старт о десятій і відстань відповідна.

Щоправда вдалось трохи поїсти , але це ж потрібна складова, а от води я не взяв з собою і це була велика помилка. Ну як не взяв, її трохи було але не достатньо... Десь придбаю подумалось... спочатку мчав поки вітер не дуже докучав , не хотів зупинятись.. так минуло більше тридцяти кілометрів, потім крамниці були , але можливості в них щось придбати , так щоб з велосипедом... не було... Потім - подумалось... потім так і не наступило. Спочатку я заблукав у степах і балках біля Карпчуна, де мені серед полів зустрілась жіночка на велосипеді, вірніше з велосипедом , яка пхала його вгору і на рулі були великі торби. Вона , як потім виявилось діставалась дому. Спитала так мене , що мене аж здивувало , хто я й що.. звернулась українською мовою, я їй відповів, пройшлись трохи ( з півтори кілометри пішки) , дорогою Наталья Миколаївна стільки розповіла цікавого і сумного... Але в цілому я був задоволений бесідою, приємно зустріти живу , добру і споріднену людину.. та ще й серед пустки...Я їй пообіцяв надіслати фотки, можна катнути до неї в гості, або просто їхати поряд , місця там цікаві і не далеко, порівняно.

Зорієнтувався на місцевості дістався грунтами Ясногірки і вийшов на знайому дорогу, вирішив їхати вже додому і не зупинятись для водопою, зручних місць я не бачів наприкінці , а на початку проїхав повз..

Загалом було дуже цікаво , але самому у такі подорожі .. не раджу.

До нових зустрічей )
 
GADДата: Субота, 09.06.2018, 19:36 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Трохи фото : Друзів день :)
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » День друзів (9.06.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх