П`ятниця, 26.04.2024, 07:21
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Велодень (Краматорськ 20.05.18)
Велодень
GADДата: Вівторок, 22.05.2018, 20:25 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вже вкотре у Краматорську проводиться велодень, у якому ми приймаємо участь. Того року це було дуже яскраве дійство з масою персонжів у костюмах. Хотів би зазначити, що маскарад вже став невід`ємною частиною подібних заходів по всій країні. Отже минув рік, наче тиждень і про костюми згадали лише за кілька днів до події. Багато факторів впливали на бажання, можливість прийняти участь , взагалі і тим більш виготовити щось цікаве.

Але вже вкотре , все вирішилось за три останніх дні. Зібралась команда для подорожі, виготовлено костюм, хто міг або схотів, домовлено про місце , де можна перевдягнутись і не тягати з собою наплічника. В цей день і напередодні, погода постійно нагадувала про існування опадів і вітру, гадаю багато хто не схотів приймати участь через це , особливо ті, хто мешкає не у Краматорську. Чимала кількість потенційних учасників вело дня обрала для себе Харків, куди й відправились.

З Дружківки вирушили невеличкою групою з восьми людей, дорога знайома, запас часу був, дістались без пригод, хіба трохи лякав дрібний дощик, який намагався пуститись , та так і не наважився, як і під час самого дійства.

На площі у Краматорську вже було чимало людей, які приїхали раніше і навіть невеличка черга іноді виникала до реєстрації. Кожен учасник отримав свій номер і значок на згадку, про те, що Краматорську виповнюється 150 років і всі події цього року будуть присвячені й ювілею. Ще діти отримували брошури з правилами дорожнього руху. Все навколо заповнювалось учасниками, відбувалась звична процедура. Фото, коментарі, розмови, жарти . Старі й нові знайомі та друзі, з якими не бачились майже рік, а то й більше. З'явилось телебачення, преса, патрульна служба і медичний супровід. Старт було дано вчасно.

Цього року можна сказати про відносний порядок у колоні, все наче б то відбувалось дружно, впорядковано і без порушень, колона рухалась четвірками і старались учасники триматись . Були звичайно унікальні випадки, як же без них, коли до колони намагались долучитись "унікали", але їх вчасно смикали куди потрібно, або вони самостійно зникали.

Маршрут руху було злегка змінено, через будівельні роботи на площі, зробили традиційні два кола центральними вулицями і заглибились у парку Ювілейний, але не на звичному місті, біля фонтану, а у самому центрі на танцювальному майданчику , де було багато лавок, навколо ятки з наїдками , питвом та іншими солодощами, звичайно ж і всілякі каруселі та атракціони, багато народу, які були без велосипедів. Таким чином, мета заходу з популяризації велосипеду вдалась. Багато людей могли побачити, поспілкуватись і долучитись до конкурсів , змагань, відчути атмосферу зсередини, а не просто стояти на дорозі і дивитись, як повз проїхала яскрава і недосяжна колона.

Все дійство велось з озвучкою, миловидна дівчина проявляла обізнаність у справі, професійно володіючи мікрофоном і словом. На початку було нагороджено спонсорів, висловлені подяки і привітання. Потім виявили найчисельніші родини, які були на велосипедах у повному складі присутніми. Далі дійшла справа до костюмів, переможців визначала комісія і глядачі, які оплесками і вигуками вітали учасників. Було дві категорії - дорослі та діти. Кожен отримав щось своє - емоції, добрий настрій , подарунок або приз. smile

Номери учасників були номерами, які приймали участь у лотереї, було виявлено переможця за допомогою спеціальної програми.

Окремий конкурс - розвага був влаштований для дітей, який відбувався з аніматорами, якщо я не помилився, але ми цього ьне бачили, тому що це відбувалось трохи відокремлено , як і зважування велосипедів, де визначався найважчий і найлегший ровер, володарі який отримували призи. Ще було атлетичне змагання, де присідали разом з велосипедами, веселе надування ( насосами) повітряних кульок - перемагав той, чия лусне першою. Що цікаво, цього року було окремо влаштоване змагання і для дівчат ! Серед нового - старе й трохи призабуте збирання монеток на велосипеді, не торкаючись при цьому землі. Ще був конкурс з катання не велосипеді, в якому учасники показували техніку володіння своїм транспортним засобом, який я пропустив, можу й помилятись wink Загалом у конкурсах та змаганнях вийшли переможцями чотири учасники з Дружківки ! smile

А ще була жива музика у виконанні групи, так що час було проведено весело і цікаво !

Наша група, дорогою додому відвідала парк "Сад Бернацького", ми проїхались зручними доріжками, подивились на локації, які там присутні і залишившись задоволеними поїхали далі. Для себе я відкрив невеличкий маршрут який до цього часу не знав і не здогадувався.

Дружно повернулись додому , до місця старту.

До нових зустрічей !


Фото звіт: Велодень Шукайте поряд ще два альбоми від інших авторів.
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Велодень (Краматорськ 20.05.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх