Середа, 24.04.2024, 02:20
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Як ми дощ лякали. (13.05.18)
Як ми дощ лякали.
GADДата: Вівторок, 15.05.2018, 11:49 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Перед вихідними і прямо під час "вакацій" у суботу та неділю погода нас порадувала і налякала одночасно. Порадувала помірною температурою, не пекло і не смалило. Але постійно була загроза того , що може піти дощ, тому планувати подорож далеку, з використанням грунтових доріг, було не зручно. Тому ми вирішили полякати дощ навколо нашого міста і здійснили невеличкий виїзд , до сорока кілометрів.

Подорож асфальтом в бік "рудника" , традиційні підйоми та стрімкі спуски, вітер доволі потужний, але не такий докучливий, як трохи раніше. Євген випробував камеру , знімав дорогою коротенькі сюжети ми теж вишукували якісь цікаві зображення для фото. Доїхали до "аістів", поряд з ними зараз будують трасу мотокросу, яку ми облазили вздовж і впоперек і навіть спробували катнути схилами, звичайно ж не всі , а тільки на відповідній техніці. wink

Після цього зробили невеличку розвідку у бік невеличкого ставочку,до якого дороги не виявилось, тому змушені були повернутись до асфальту. Дослідили степові пагорби і занурились у сосновий лісочок, де вирішили трохи посидіти, перекусити. Євген відразу облаштував відпочинок у вигляді двох гамаків - дуже зручна і легка конструкція, яку він доробив після попередніх випробувань. Всім сподобалось, але якщо відпочинок тривалий передбачається, то потрібні ще й каремати до гамаків, щоб не підтягувало знизу.

Після перекусу ще трохи повештались навколишніми просторами, видивляючись рослини , квіти, комах та птиць зі звіриною. З пташками і звірятками не склалось а от з флори дещо потрапило у кадр. Виявили, що поряд з нашим містом можна знайти квітку сон, горицвіт та інші, назви яких мені не відомі, або я не певен.

Вийшли знову на асфальт, ми далеко від нього не їхали з відомих причин. Заїхали до траси мотокросу, а вона чималенька, з іншого боку і роздивились її зверху, де можна розгледіти зручні місця, з яких потім можна все побачити, коли тут буде відбуватись дійство.

Ще у нас була одна справа і ми мали відвідати одну оселю, де нас тепло зустріли і пригостили чаєм зі всілякими смаколиками, Затримались ми там не на довго, бо час було їхати. невідомо було , пуститься дощ чи ні. Подякували за гостинність і вирушили додому іншим шляхом, через Ново-Григорівку і Райське, дорогою зупинились біля "хреста", у місто в'їхали вздовж лівого берегу річки, перед містом.

Біля райського у гнізді бузьки є, а біля джерела , поряд з Донським, відсутні.

Часу витратили не дуже багато , але й не поспішали, так щоб дуже.

До нових зустрічей.


Альбом до написаного : Крос
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Як ми дощ лякали. (13.05.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх