Вівторок, 19.03.2024, 06:13
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Сурове -Донськой ( не маршрут) (17.04.18)
Сурове -Донськой ( не маршрут)
GADДата: Четвер, 19.04.2018, 15:48 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ця подорож не була довгою , якщо міряти її у кілометрах, просто їздили на цвинтарі різні велосипедами. В нашому місті вони розкидані в різних краях, тому між ними досить пристойна відстань для пішого походу.

Колись,хто пам'ятає був такий маршрут автобусу, але він їхав всім містом , асфальтом, а ми вирішили подолати цей маршрут грунтами. Подорож вийшла цікавою, багато чого можна було побачити. Десь багнюка, але переважно досить приємні ґрунтові дороги і стежки для велосипеду. Навколо гули бджоли , бо безліч абрикос постійно супроводжували нашу мандрівку. Зелена свіжа травичка і якісь зовсім дрібні квітки. Бачили ми й тюльпани, в цьому році все так швидко і одночасно !

Дослідили печеру, в яку не увійшли , бо там замулено й кладка з каменю в глибині, до того ж темно й сиро. Рухаючись вздовж Торця, перетнули покинуті дачні ділянка, великий струмок, який стрімко тече з Вільямської балки до річки. Звісно ж довелось трохи заблукати, як без цього ! Великий рівчак з крутими схилами з водою внизу теж довелось форсувати, потім два залізничні мости, один з яких по слугував нам в якості переходу через річку, інший просто довелось перевалювати. До асфальту з Малотаранівки плелись пішки, бо "карабаси" розорали всі дороги. На греблі, біля підвісного мосту, звернули увагу на двох лебедів, які плавали річкою! Я вперше таке бачу у нас! Намагання підійти до них ближче не дуже вдалими були. Досить широка смуга перед річкою була затоплена водою, довелось скористатись зумом. Багато ще чого можна розповісти , але краще глянути фото.

До нових зустрічей ! )
 
GADДата: Четвер, 19.04.2018, 16:00 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом : СУДО
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Сурове -Донськой ( не маршрут) (17.04.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх