Середа, 24.04.2024, 22:48
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » КРУЧІ (Схили Сіверського Дінця в районі Донецького 9.04.18)
КРУЧІ
GADДата: Вівторок, 10.04.2018, 15:53 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Спонтанна подорож, яку не готували ві не планували. Зазвичай, саме таке і виходить чудово. Домовились ввечері і остаточно не знали куди поїхати. Умови - не дуже далеко і розім'ятись і глянути на щось. Словом, щоб було не складно і цікаво. Згадався маршрут до Донецького яким ми й скористались.

До місця старту мені довелось їхати електричкою у Слов'янськ. Ранок , прохолода, передня зірка рве штани наче собака, після цього , вже на пероні вокзалу, я згадав про чарівну річ, яка б могла стати у пригоді , це прищепка, звичайна дерев'яна. Скористався нею щоб виглядати більш презентабельним для людей.

Подорож до Слов'янську нічим таким, цікавим не запам'яталась. Крім наявності бомжа на зручному місці для велосипеду. Зрозуміла річ, що він лежав вздовж лави , коли навколо всі сиділи по трої, а під сидіннями і поряд навалено було сміття і всілякого скарбу , який був розфасований в найкращих традиціях роздільного сортування. Пластик, папір, скло, всілякі шмати і в руках затиснутий букет якихось квітів, які дуже контрастували із картиною, особливо в плані запахів.

В Краматорську диспозиція змінилась, увагу привертали бабусі , які жваво обговорювали всілякі події, киваючи одна одній головами , поправляючи постійно хустки на головах і ще хрестились на церкву у вікні, розповідаючи про всі бонуси, які їх там чекають і чекали. Уявив їх років так тридцять тому........ до них підсів "нєблагополучний" хлопець, незрозумілого віку .. вже посивіле волосся дуже кучеряве , повні африканські великі губи , великі лінзи окулярів .. похитував головою і трохи посміхався. Бабусі починали розповідати якісь страхіття, з яких я запам'ятав про погоду,що йдуть нічні приморозки і взагалі холоди... Словом постійно нагнітали.... На що той чоловічок відповідав,що читав в інтернеті (!) що буде тепло, сонячно і класно....

Далі с вокзал, зустріч і стартуємо. Дорогою розподіляємо чиї припаси їсти - пити першими. Навколо тиша , мінімум машин і взагалі красота! Було про що поговорити, згадати і порадуватись. Дорогою нам трапились дороги з піску, яким було весело катити, бо майже не несло , все було ще вологе . Сосни , від яких слабенько віяло хвойним запахом, прикривали від сонця ще не розталий до кінця сніг. Далі асфальт з постійним підйомом , але не складним, після якого такий саме спуск.

Нарешті ми на місці, давненько ми тут не були ! Можна було багато чого дослідити , придивитись і вгледітись у далі. Все це є на фото і багато про це не казатиму, краще подивитись wink Навколо майже нікого, внизу з круч можна побачити Щурове і блакиті весняних розливів, темні ліси ... Шпаки співають, кравчики і мурахи вже почали своє активне життя. З'являється гурт джипів з чотирьох машин, теж люди відпочивають.

Вирішили ми спуститись до річки, щоб роздивитись все що помітили зверху , трохи зблизька. Коли спускались, а а це досить экстремальна справа, зустрілись з чолов'ягою, який вигулював з онуком веселого песика. Не пожалкували, що поїхали до низу. Після довгої зими квіти у лісочку просто буяли, навколо них гуло бджолами і джмелями ! Не обійшлось звичайно ж і без "атдихающіх", які вивалились з машин, такі тьоті з базару у спортівках і курткАх, і почали волати на весь ліс ро те , щоб всі інші мерщій бігли теж дивитись. Було смішно !

Помилувавшись всім цим , вирушаємо у зворотному напрямі, тепер їдемо селом і зустрічаємо кампанію яка суне "напріроду" виглядає все це якось неестетично , якщо так можна висловитись. Похмурі і навіть ворожі лиця, дивляться на нас, проводжаючи недобрими поглядами. Їдемо старою бруківкою, яка деком у щось нагадує. Потім ці спогади продовжують терикони, які ми не можемо обійти увагою. Дорога додому виходить швидкою і яскравою, вже досить тепло і доводиться знімати зайві шари одягу.

Дякую Ані за кампанію та за змащений ланцюг, який під кінець почав свистіти.

Мені ще залишилось додому рівно тридцять три кілометри, які я не без задоволення подолав, перебираючи в голові все , що відбулось під час подорожі і багато чого намріяного і запланованого. Життя триває...

До нових зустрічей на маршрутах !
 
GADДата: Середа, 11.04.2018, 19:57 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото КРУЧИ ДОНЕЦЬКЕ (9.04.18)
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » КРУЧІ (Схили Сіверського Дінця в районі Донецького 9.04.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх