П`ятниця, 29.03.2024, 16:05
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Відкриття вело сезону у Слов'янську (1.04.18)
Відкриття вело сезону у Слов'янську
GADДата: Вівторок, 03.04.2018, 17:18 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Нарешті це сталось ! Цього року відкриття велосипедного сезону відбулось раніше ніж коли небудь ! Можливо через дуже затягнуту зиму, яка веселилась весь березень. 1 квітня зранку ще лежав сніг, але вітер і сонечко робили свою справу дуже швидко! Температура підіймались стрімко і невпинно.

З Дружківки виїхали о восьмій ранку, щоб не поспішаючи дістатись а місце старту. Вітер був у потрібному напрямі і ми дістались Слов'янську дуже швидко. Звичайно ж можна було й додати, але перспектива повернення додому і початок сезону внесли свої правки у графік руху. Головне що ми не напрягались Не гнали чимдуж, могли спілкуватись і роздивлятись навколо. Дорога цілком прийнятна, деякі ділянк за зиму зіпсувались, але те, що робили у минулому році, неначе ціле і не пошкоджене зимою. Можливо більш якісно зроблене , ніж раніше.

Постійно траплялись лежачі поліцейські в місцях де присутні люди , біля шкіл, а ми їхали не трасою , а селами, тому постійно потрібно було трохи гальмувати. У Слов'янську на площі ми були першими з учасників, лише дівчинка фотограф вже нас чекала з приємною посмішкою. Вона мала робити фото репортаж, який учасники і гості наших велосипедних сторінок вже мали бачити.

Поступово почали прибувати учасники велопробігу, першими були представники і керманич велопрокату у Слов'янську, які були серед організаторів цього дійства. Після тривалої перерви , приємно було побачити своїх друзів і знайомих, знову на велосипедах і веселими і повними мрій і натхнення. Навколо збиралось все більше народу, ось з'явились прямі організатори дійства - велоклуб "ТОР" і компанія "Асорті", які зустрічали на вокзалі представників з Ізюму та Костянтинівки.

Навколо вже все почало вирувати, кріпили прапорці , точились розмови і навколо збирався люд, якому цікаво було глянути на веселе дійство і масу яскравого народу. Звідкіись з'явились представники преси і телекомпанії.

Стартуємо. Зробили кілька кол площею вирушили у невеличкий пробіг містом,щоб порадувати городян і трохи розім'ятись перед смачною частиною нашого заходу. Місцева поліція запропонувала нам свої послуги супроводу- приємно і несподівано, зазвичай потрібно все це оговорювати і просити. Містом ми подолали до десяти кілометрів і знову повернулись на площу, з якої вже вирушили на курорт, де було обране місце для дружнього сніданку. У ліску на курорті була приємна прохолода і лежав сніг рівним шаром. Через високі сосни сонечко не так сильно могло працювати. Зручними асфальтовими стежками ми дістались місця відпочинку. Автівка з продуктами трохи затримувалась у дорозі і ми розважались збиранням хмизу, очерету та гілок для вогнища. Хтось примудрився зануритись у озер на якому ще не зійшов лід, хтось робив фото знімки, відбувалось спілкування... Навколо були жарти, веселощі і гуркіт у животі.

Все доїхало вчасно, якраз вогнище зайнялось трохи перегоріло і утворився жар, на якому ми могли пекти жирні сардельки . Потім їх можна було завернути у лаваші, або їсти прямо зі шпичок, рясно оздоблювальні гірчицею, кетчупом і майонезом. Навкруги стало запашно і ситно. Напої у вигляді кавачаю кожен брав із собою і ділився з присутніми.

Про що ми тільки не говорили-тут і спогади і вигадки і плани на сезон і все що пов'язане з велосипедом.

Поступово натовп почав роз'їжджатись. Ми теж зібрались, щоб не поспішаючи дістатись дому. У Слов'янську ще трохи побули на площі, де стартували, тепер там було дуже людно і весело, навколо ходили красиві люди і багато діточок, які катались на велосипедах та інших пристроях. Дорога додому була складнішою, через зустрічний вітер, але ми були повні вражень і все пролетіло швидко . У Малотаранівці нам зустрівся вело пастух, який традиційно гонив рогату череду додому. В Дружківці ми роз'їхались на три боки і кожен дістався дому окремо.

Чекаємо відкриття у Краматрську !

До зустрічей на маршрутах. !


Альбом про подію: Відкриття
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Відкриття вело сезону у Слов'янську (1.04.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх