Вівторок, 19.03.2024, 04:51
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Коротеньке соло - "Тренувальний повний"
Коротеньке соло - "Тренувальний повний"
GADДата: Понеділок, 11.12.2017, 09:43 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
10.11.17

Мешканцям Дружківки, а також деяким нашим гостям, вже багато років несе радість маршрут "Тренувальний повний". В цю неділю вирішив проїхатись ним, згадати, подивиться на щось нове, впевнитись чи все на місці.

Звичайно ж були й інші завдання, які потрібно було виконати, а саме - вигуляти( модний вислів) новий шолом і новий об'єктив. Звичайно ж було б цікаво робити це не одному, особливо це стосується об'єктиву. Але вже як сталось, тим більш не кожного року такий початок зими. Було тепло, не зважаючи на потужний вітер, який іноді навантажував і здував з дороги. Уявити можна, що б було якби не він . Штанці явно за теплими виявились ( "стоппери"), та й коротких рукавичок я не брав а у теплих було не комфортно, більшу частину , після першого ж під'йому довелось їхати взагалі без перчаток.

Завдяки об'єктиву ( "деіксний" nikkor 55-200) обрії стали значно ближчими і з'явилась купа питань, ідей і всього , що супроводжує власника фотоапарату. Дорога до екскаватора, де вона повертає вліво і йде далі у зворотньому напрямі до Н.Миколаївки, асфальтова і чудова, машин було дуже мало, небо постійно змінювалось в плані освітлення. Можна було експериментувати, але .... виїхав без води і перекусу.

Стартував без певної мети, після кількох дзвінків друзям.... залишився єдиний варіант крім просто містом. Отже, відсутність води і живлення примушують трохи поспішати. Біля "арендатора" помітив "пігулки" сіна і перелякав величезну зграю пташок , які живились смачним тереном і летіли у бік ладненьких рядків дерев, які були захищені від зайців, як мені здалося, дивлячись на їх стовбури.

Запашна хвойна ділянка , змінюється далекими краєвидами з зеленою озиминою, яка контрастує з диким полем.

Ділянка бетонки волога, суміш глини і піску, до яких додався щебень .. на вузьких колесах доволі незручно, але не критично ! wink З півтори кілограми грунту віз на собі деякий час, після чого все відскочило. Згадався випадок, коли ми тут з Ганною їхали з Золотого Колодязю, і мили металевих друзів у Грузської, разом з тим годували пиявок, яких там було багатенько. Річка так само блищить зараз сонячними проміннями, але на відміну від літньої спеки і після дощової задухи, бажання приймати ванну було відсутнє....

Н.Григорівка, дачі, Райське все порожнє і тихе , іноді гавкотять собаки вдалині пасуться корови та кози.... спокій тиша і .... якась дика стабільність....

Місто зустрічає традиційним підйомом вгору. Майже сорок кілометрів насиченої подорожі, приємна втома, сподівання що потім.. колись буде все краще , веселіше і таке інше.

Не втрачаємо надію, віримо у краще. До нових зустрічей.
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Коротеньке соло - "Тренувальний повний"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх