П`ятниця, 19.04.2024, 01:30
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "ХАЩІ" (ОСІНЬ) (16.11.17)
"ХАЩІ" (ОСІНЬ)
GADДата: П`ятниця, 17.11.2017, 17:34 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Знову графік роботи дозволив нам скористатись доброю погодою і поїхати у невеличку подорож серед тижня. В цьому щось є - не потрібно перейматись кількістю учасників, спокійний рух не потребує термінового повернення додому.

Відвідали ми з Ігорем, який швиденько зібрався і приїхав з Краматорську ( за що йому велика дяка ) так звані "ХАЩІ", до яких ми мандрували навесні, щоб побачити перші квіти, це було початком сезону, враховуючи затяжну весну. Були приємні спогади, пов'язані з тією мандрівкою, було що порівняти - стан доріг, гущину посадок, наявність живності, якість покриття, погодні умови.

Навколо все перебуває наче у дрімоті, все відбувається повільно, стан схожий з весняним, але техніки у полях нема ( десь було чутно звук трактора, але це не показник) люди на вулицях не вештались, собаки не гавкотіли.

Біля ставку з гусями теж тиша, зазвичай галасливі птиці тепер мовчки паслись на березі. Все це ми швиденько проїхали і наблизились до величезної балки, де все наче б то й не змінилось, але деякі новації були помітні неозброєним оком.

Переорані ділянки землі, де ніколи до цього нічого не сіяли, лише підкошували траву. Тепер саме у цих місцях вирішили зробити собі набуток. Цікаво, чи це законно ? Та навіщо про це питати, мабуть ні звичайно ж....
В невеличкому лісочку, це де ми мали можливість бути, похазяйнували "дереворуби", де було можна помітно залишки роботи бензопили, скоріш за все, це відбувалось наприкінці літа - на початку весни. Дістатись до нашого традиційного місця відпочинку стало трохи гірше, але не критично.

Ми розклали невеличке вогнище для антуражу, трохи перекусили,зробили екскурсію справжніми хащами, дослідили, побачили, "зашутили". Всілякі дрібнички милували око - грибки, звірячі тропи, терен, глід, залишки колишнього життя.... Коли діставались "панської алеї" натрапили, у високій траві на в'язку вудок - старих з бамбуку... Комусь не пощастило, а може навпаки, здихались від зайвого баласту. smile

Зворотня дорога була за вітром, приємний накат засохлим "пластіліном", який вже почав тріскатись , постійно згори , до самого асфальту! Повз нас мерехтіли прозорі посадки, зелені поля озимини, блищали у балці водойми і згори посміхалось сонечко. Дорогою майже не було машин, навколо спокій і затишок, трохи димили купи впалого листя та хмизу біля домів у Горняку.

Таким був цей день, який приніс нам купу приємних емоцій !

До нових зустрічей.
 
GADДата: Субота, 18.11.2017, 21:02 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото з подорожі - ХАЩІ
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "ХАЩІ" (ОСІНЬ) (16.11.17)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх