П`ятниця, 29.03.2024, 07:20
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Донськой-Тройчате-Райське-Гірник (Спокійна подорож.)
Донськой-Тройчате-Райське-Гірник
GADДата: Неділя, 05.11.2017, 21:07 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сьогодні здійснили цікаву подорож , (а коли ми катали НЕ цікаво ?), навколишніми селами Дружківки. Особливих планів на цей день не було, просто хотіли спілкування без напруги та великої кількості кілометрів. Після нічної зміни ( у всіх) були ще справи ввечері, вдома. Погода подарувала чудовий шанс відпочити, подорожуючи асфальтом з невеликими виходами на ґрунти.

Вирішили не котити визначеним маршрутом і просто проїхатись від пункту до пункту. Дорогою Євген випробував екшен - камеру, та й я вирішив трохи вигуляти "нікона", який вже занудився вдома з кішкою та фіалками smile

Сонце, проблискувало крізь хмарки, які стелилися небом пухкими ковдрами , злегка пошарпаними. Кущі шипшини, острівці яскравого листя на деревах, блиск води серед яскравої зелені трави, сині зграї терену доповнювали картину! До Тройчатого дістались цікавою стежкою, де колись планували влаштувати змагання, а тепер залюбки можна кататись, як кози вузькими стежками. Подолали дерев'яну кладку і об'їхали коров'яче тирло, вийшли на тверду дорогу, яка нас довела до старого ставку, де ми проводили у часи юності ледь не все літо , куди ми їздили іноді двічі на день. Ностальгія накрила нас хвилею згадок, роздивлялись навколо, згадували минулі пригоди....

Багато води тут втекло, є чимало нового, алей ставок з греблею і величезними деревами та лісом нікуди не поділись. Вмостились на "кавачай" у бесідці , де провели хвилин сорок. Навколо тиша, нікого поряд, лише вештався сторож, який перевірив наші наміри не вступаючи в прямий словесний контакт з нами. Навпроти на бугрі , якісь жіночки полювали на шампіньйони - ідилія.

Час вирушати далі - знайомою дорогою виходимо на перехрестя і прямуємо у бік Райського. На самій височині звертаємо з асфальту і досліджуємо давно неходжені простори з великими дубами, цікавими спусками - от би де влаштувати щось яскраве і спортивне ! Зверху відкривається чудовий краєвид у прозорому осінньому просторі до самих найдальших обріїв.

Багато думок, спогадів, перспективних планів... Приємний день, цікава подорож.

Далі буде wink До нових зустрічей ! )
 
GADДата: П`ятниця, 10.11.2017, 15:25 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт , обговорення : КАМЕРА ( ДТРГ)
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Донськой-Тройчате-Райське-Гірник (Спокійна подорож.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх