Четвер, 28.03.2024, 11:52
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » З країни в Україну. (Естафета, вело-квест, ВМХ у рамках фестивалю.)
З країни в Україну.
GADДата: Неділя, 29.10.2017, 11:31 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов


Іноді так буває, особливо наприкінці сезону, коли ти хочеш відпочити нарешті від клопоту, просто десь спокійно поїхати з друзями, поговорити, посидіти.....

Після того, як відгримів дружківський URBAN FEST, був саме такий настрій. Відчуття тихого свята відпочинку перетікало від святкової втоми...... Але не все так просто в нашому житті, букавально наступними днями до Дружківки завітала делегація фестивалю "З КРАЇНИ В УКРАЇНУ", ну й завертілось ! wink

Традиційно зібрались у вільному просторі ХАЛВА.

Все що було потрібно - зроблено. З усіма обговорили, запросили, потрібні люди відвідали тренінги. Почали вимальовуватись локації майбутнього фестивалю, які б мали організувати і втілити дружківськи упорядники...

Ми , як клуб, теж не могли залишитись осторонь і долучились до справи трохи згодом. Були здійснені потрібні маніпуляції організаційного плану - зустрічі з волонтерами, загальне планування, підготовка завдань до квесту, обговорення дійства з "фізкультурніками", підготовка потрібного спорядження та обладнання. Ну й запрошували всіх знайомих з різних міст.

Напередодні події полоскав дощ, але роботи з монтування сцени почались з вечору у четвер. Велика дяка "офіційним" волонтерам, та тим хто відгукнувся і прийшов допомогти !

Коли ми з'явились на площі о дев'ятій ранку, коли ранковий туман ще розходився по кутках, вразила кількість всього що там було привезено і вже монтувалось! Це був такий величезний мурашник, причому не від кількості людей , а від злагодженої роботи. Нікого не було такого щоб стояв просто і щось розмовляв не по справі , або просто курив. Не було купи начальства і офіційних осіб. Все працювало як один механізм. Потихеньку розгортались майданчики і підіймались три великих білих куполи, монтувалась апаратура сцени, підвозились столи, якісь генератори , тощо.

Між ними бігали оператори з камерами та фотоапаратами. Була помічена делегація велосипедистів зі Слов'янську, які приїхали до нас найпершими ! Трохи згодом відбулась імпровізована зустріч волонтерів, які мали допомагати у роботі фестивалю на всіх локациях, їм остаточно сформулювали завдання , видали теплі жилетки і робота закипіла !

Відразу віднесли всі потрібні матеріали на місце велосипедної естафети, та проведення реєстрації вело - квесту, почали монтувати огородження, потрібно розмітку, натягували стрічку, словом процес пішов. Почали надходити перші учасники естафети від шкіл, разом з вихователями фізичної культури. З'явились команди , які приймали участь у вело - квесті...

Після реєстрації відбулась офіційна частина дійства, всіх учасників привітали, поздоровили та побажали.... Зробили загальне фото.... Потім відбувся коротенький інструктаж, всі учасники у супроводі авта поліції, мали можливість проїхати разом всю дистанцію кола у невеличкому ( парадному ) темпі , щоб ознайомитись з трасою змагання.

Коротенька пауза, розподіл учасників, хто за ким стартує, останні налаштування, навколо збираються глядачі... Старт, хтось вже "відстрілявся" і їде , а дехто ще н7е закрив усі мішені, все відбувається дуже швидко азартно і весело. Були й драматичні моменти, спадав ланцюг, хтось завершував дистанцію пішки... атмосфера накалялись. І от нарешті фініш.. Учасники, які фінішували першими ще важко дихали .... а на старт вело квесту, після інструктажу вийшли чотири команди. Всім учасникам було надано воду від дружківського спонсору.

Учасники квесту роз'їхались містом у пошуках завдань, відповідей на них , робили селфі на фоні об'єктів і фотографували потрібні пам'ятки та будівлі. У цей час, після виступів колективів на площі відбулось урочисте нагородження переможців та призерів естафети. Під гучні об'яви, вітання та оплески капітани команд підходили до імпровізованої сцени, де отримували дипломи , солодкі призи, медалі , а головний переможець, ще й кубок для школи !

Поки учасники квесту гасали містом, у нас був час роздивитись навкруги і побачити те, що проходило повз у вирі подій. Від самого ранку і до тепер, дівчатка у кумедних костюмах роздавали рекламні проспекти і різні флаєри, запрошення. Відбувалось спілкування з перехожими, площа вже була заповнена малечею з батьками, лунала музика, чути було оголошення і привітання. проходили всілякі перформанси, конкурси, всього не розкажеш ! Будуть публікації , які розкриють картину дійства для тих, хто не зміг відвідати. Була змога пообідати і випити кавачаю, чим ми й скористались....

Тим часом фінішувала команда від ДТ ДДМА, після них , за 8 хвилин - команда "Одіссей", далі приїхала половина VeloTop зі слов'янську і відразу ж дружківського ліцею. Почалось підбиття підсумків і обговорення завдань, ми вислухали трохи претензій ( як же без них) словом все відбувалось жваво і енергійно, під кінець з'явилась інша половина команди зі Слов'янську. Всі вклались у відведений час, але з різними результатами.

Нагородження переможців і призерів відбулось відразу після виступів танцювальних колективів , великого флеш-мобу і змагань важкоатлетів. Навколо подіуму сконцентрувалось маса народу, відбувався ще й конкурс господарок, які пропонували спробувати їх витвори , які смачно пахли і були викладені на тарілочках. Звичайно ж це трохи заважало , або доповнювало антуражем нагородження, але ж людей зібралось набагато більше ! Тому всі учасники вело квесту були оточені великою кількістю народу і всім вистачило уваги ! Як і учасники естафети, команди були нагороджені відповідними нагородами.

Ближче до виступу музикальних гуртів відбулись змагання на майданчику скейт парку, де своїм мистецтвом могли поділитись майстри ВМХ з Дружківки! Народу було багато, це дещо ускладнювало початок змагань, але як все вже почалось, то все нормалізувалось.... Змагання відбувались у два етапи - спочатку райдери у відведений час виконували комплекс вправ та трюків, за чергою. Після цього відбулись змагання зі стрибків у висоту на велосипедах . Один учасник виконував вправи на спеціальному самокаті по-за конкурсу.

Всі учасники були нагороджені пам'ятними призами у вигляді настільних ігор, смачними призами, відповідною кількістю безалкогольних напоїв, водою від спонсору, призери та переможець медалями.

Ось так відбулись велосипедні активності у рамках проведення у Дружківці фестивалю "З КРАЇНИ В УКРАЇНУ". Всім цен дуже сподобалось, сподіваємось все те, що було сказане під час всього цього дійства втілиться в життя у майбутньому, організатори врахують набутий досвід а учасники будуть активнішими і змагання набудуть більш масового характеру !

Усім, хто приклав зусилля, хто допомагав величезна дяка !


Тепер наведемо результати змагань:


ЕСТАФЕТА

1 місце

Команда школи № 12 "ЮНІОР":

Микита Зубков

Руслан Свищ

Ігор Бєлик

Владислав Котов

Керівник - Світлана Кущик, вікторія Туяхова

2 місце

Команда школи № 6 "ЛІДЕР"

Богдан Григоренко

Ілля Силецький

Всеволод Хащенков

Максим Нестеров

Керівник - Володимир Андрєєв

3 місце

Команда школи № 17 "ЛІТАКИ"

Максим Оверченко

Владислав Павлов

Антон Прилєпський

Софія Сахно

Керівник - Олексій Пашин

4 місце

Команда школи № 7 "ЕКСТРИМ"

Олександр Стецюк

Дарія Чернова

Максим Мірошниченко

Костянтин Ященко

Керівник- Наталья Ященко.

CITY QUEST

1 місце (105 балів)

Команда "ОДІССЕЙ"

Олександр Середа

Тетяна Орлова

Іван Голозубов

Славко Кадільніков

2 місце (40 балів)

Команда професійного ліцею "ЛІЦЕЇСТ"

Микола Беркасов

Вадим Крецу

Владислав Тименков

Максим Шаповалов

3 місце ( 35 балів)

Команда ДТ ДДМА "ТОМ - 14"

Дмитро Чєбордак

Єлізар Собачєнков

(Команда виступала у складі 2-х учасників, що значно ускладнювало виконання завдання. Це звичайно не недолік, враховуючи час проведення)


4 місце (25 балів)

Команда зі Слов'янську "VELOTOP"

Павло Шавлак

Богдан Черкунов

Данило Кирповський

Олександр Бойко

( Ця команда приїхала у Дружківку раніше за всіх і залишалась до самого вечора і взагалі дуже активні хлопці у плані велосипедних активностей, Ну а той факт, що вони не місцеві і не злякались прийняти участь у змаганнях -додає їм величезний +. )

ВМХ

1 місце - Микита Іващенко

2 місце - Дмитро Моісеєнко

3 місце - Олександр Іщенко

П.С.

Прошу вибачення за помилки ( можливі ) у написанні прізвищ учасників . або назв команд. Списував це з офіційних протоколів і реєстраційних листів. Дівчатка через те, що було холодно писали не дуже розбірливо. wink До того ж вони у костюмах бул вдягнені , а це додавало уваги до їх персон і дуже відволікало від роботи.

П.П.С.

В той вечір потрібно було йти на роботу, тому музична частина всього цього залишилась для мене "за кадром", вранці повертаючись додому через площу МОЛОДІ, я був приємно здивований чистоті ! Навіть смітники були порожні !

Прикріплення: 2869196.png (13.5 Kb)
 
GADДата: Неділя, 29.10.2017, 20:43 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фотографії з фестивалю ZKVUDRU
 
GADДата: Понеділок, 30.10.2017, 20:23 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Про фестиваль в пресі :

06267

ZI
 
GADДата: Субота, 11.11.2017, 21:41 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Цитати з групи у фейсбуці про фестиваль.

"Фестиваль "З країни в Україну" пройшов на одному диханні, завдяки нашим волонтерам. А їх було немало: не більше не менше, як 44 відвертих, щирих, енергійних та різних за віком. Кожен з них прийшов до нас з великим відкритим серцем, прагнучі допомогти втілити спільну мрію у реальне життя! Вони сповнені неймовірною мужністю, силою, та любов'ю до людей, до життя і свободи, готові працювати з ранку до пізньої ночі. Завдяки цим людям фестиваль все ж таки відбувся! Щиро дякуємо за вашу неймовірно важку і безцінну працю! "

"А зараз прийшов час визначити подяку учасникам творчої програми: ГО «Смайл» і ГО "Театр"Калейдоскоп", які провели незабутнє свято для дітей. Дякуємо спеціалісту відділу з виховної роботи зі студентами ДДМА - Юлії Ковляшенко за організацію і проведення флешмобу,танцювальному колективу «Basik Staff»,які показали запальний виступ,колективу «Sapsan» - це безстрашні люди, саме вони надали можливість побачити нам в ніч фестивалю незабутнє фаєр-шоу, Евгений Фиалко та Володимир Качур за краєзнавчі лекторії! Особлива подяка нашим майстриням за майстер-класи та виставки: Людмилі Портній, Наталії Рак, Натальї Третьяк, Людмилі Бурикиній, Наталії Польоній та студії "Карамель" - Ользі Гурінович і Світлані Шкодіновій. "



До проведення Фестивалю долучилось багато представників бізнесу та організацій нашого міста. Їх допомога стала ключовою для отримання такої кількості емоцій гостями та учасниками Фесту.
Велозмагання запам’ятаються командам кубками та медалями, це стало можливим завдяки підтримці одного з лідерів страхового ринку - "Страхова компанія АСКО ДС".
Солодкі призи – торти, цукерки, подарунки для переможців змагань та естафет, конкурсу “Смаколик” надала нам міська мережа магазинів «LIME».
Особливо подяку хочемо виразити платформі ініціатив "Халва хаб - Платформа ініціатив" та організації "Нова Дружківка" за технічну та фінансову підтримку, каву та смаколики, поради та мотивацію. Дійсно - “Разом ми можемо більше”!
"Еліт Таксі" варто виразити вдячність за можливість в будь-який час дня проведення фестивалю переміститись в потрібну точку міста.
Всі з вас бачили наші круті афіши та медалі? За їх дизайнерську розробку ми вдячні Майстерня графічного дизайну "Odincev"
За допомогу в організації та проведенні всіх велозмагань виражаємо особливу подяку Дружківському велоклубу "Level"
Для фестивалю нам потрібно було багато красивих та інформативних банерів. За їх надання скажемо спасибі Броско. Вони зробили це для нас просто безкоштовно.

"Жодний день людини не обходиться без декількох літрів здорової питної води. І на нашому фесті її були предостатньо. І за це хочемо виразити особливу подяку організації «Здорова вода».
А наші переможці отримали майже рік безлімітного Інтернету від спонсору ”Євронет”
Питання харчування та житла завжди стає у людини на першому місці. Майже 100 гостей було разміщено в гостинному комплексі «Аїсти» і гостелі «Васильок» та 140 смачно нагодованно в Кафе «Донбас».
Щоб якомога більше людей дізналися про наш фестиваль ми запобігли до розміщення реклами на міському LED-ЕКРАНІ. За допомогу в цьому та наданні столу для армрестлінгу ми вдячні східному центру реабілітації інвалідів.
Також ми вдячні за співпрацю Виконавчим органам та закладам Дружківської міської Ради. Особливо хотілось би подякувати центральній міській бібліотеці ім. Лесі Українки, Центру юнацької та дитячої творчості, Міському відділу освіти, КП "Дружківський міській парк культури та відпочинку", керівництву шкіл та вузів. Ми вдячні за надання місця для наших локацій.
Сподіваємося на подальшу співпрацю! Дякуємо за довіру і підтримку! "
Прикріплення: 3266656.jpg (186.9 Kb)
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » З країни в Україну. (Естафета, вело-квест, ВМХ у рамках фестивалю.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх