Четвер, 25.04.2024, 14:22
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Осінній "КУЗЯ" (Як ми сезон закривали :))
Осінній "КУЗЯ"
GADДата: Понеділок, 09.10.2017, 20:13 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
8.10.17 відбулась подія, яку ми всі дуже хотіли! Нарешті збіглось все , по що ми так довго мріяли ! wink

Було - не спекотно, не холодно, повітря вдосталь, не було дощу ( снігу, граду, серпанку, тощо) Ніяких втомлюючих факторів, таких як високий темп, безліч підйомів, погана дорога, великий потік автомобілів ! wink

А присутні були сприятливі фактори - дружня кампанія, веселий настрій, смачні наїдки, цікаве місце, музичний супровід, загальний інтерес !

Збиратись до "КУЗІ" ми почали за 5 днів до подорожі, обговорили всі питання , які пов'язані з організацією "дійства", часом старту і "сценарієм". Обговорення відбувалось ( головним чином) у групі Слов'янський вело клуб і трохи у "LEVEL". Всі питання були вирішені в ході спілкування, визначились з маршрутом, місцями зустрічей . У приватному порядку збиралось меню )))

До "КУЗІ" я особисто потрапив цього року вже у п'ятий раз і це чудово ! Ми були там навесні - коли було сонце і темні низькі хмари з градом, були раненько - зустрічали сонечко, споглядали вночі метеоритний дощ, влітку тестували маршрути і приймали сонячні ванни. А ще, ми взимку робили сходження вгору з велосипедами і прикрашали гілочку маслини новорічними іграшками ! Отже осінь з її яскравими барвами і спокоєм.

Повний комплект !

Зібрались цього дня представники Краснопілля, Долини, Слов'янську, Краматорська і Дружківки ! Були ті, хто мав бажання , але домашні клопоти не дозволили їм долучитись до цікавої справи. Ось, наприклад Сергій Кравець не зміг прийняти участі, передав всім учасникам своє вітання і навантажив мене добірним виноградом зі свого подвір'я, за що йому велика дяка ! Але й так , зібралась досить пристойна кількість учасників, якщо можна так казати smile

Атмосфера святково - піднесена ! Нарешті вдалось поспілкуватись з людьми у невимушено, нічого не заважало, ніякого офіціозу та заклопотаності, як це було протягом всього сезону.

Всі, кому це було цікаво, або хто був там вперше, здійснили сходження на верхівку скель, цього разу велосипеди залишились внизу, благо було кому за ними доглянути. Знову звернули увагу на флору і комах, які присутні там, вони відрізняються від того , що ми бачимо внизу, а деякі види взагалі, тільки там і ростуть. Було влаштовано справжній перформанс з прапором України - чудове рішення для вдалого фото.

Хотілося б зазначити, що у вихідні дні там досить людяно, приїздять родинами з дітками, велосипедами й мопедами, видираються вгору машинами. Помітили ми й той факт, що візитівка нашого краю руйнується, варварське відношення до такого об'єкту збоку людей, вже мають наслідки.... Все це просто кидається у вічі, особливо тим, хто там не вперше. Навколо скель внизу і вгорі є інформаційні дошки, які вказують і забороняють, але все це тільки якщо у людей є совість і бачення майбутнього... Щось з цим потрібно робити ! Але все це мабуть інша тема, яку наша організація збирається підняти на той рівень, який зможе вплинути на стан речей.

Коли всі, хто піднявся вгору вдосталь надихались вітром і прийняли сонячні ванни, а там можна було загоряти, зробили безліч знімків і спустились до низу, вирішили їхати до ставку. Його поверхня виблискувала здалеку і відразу привернула нашу увагу.

Вся наша кавалькада вирушила мальовничою балкою до водоймища, де можна було розвести вогнища, благо дрова лежали просто під ногами і корови не дуже "мінували" це місце напередодні. Вогонь розгорівся швидко і було приємно й затишно, з цим додатковим бонусом у дружній кампанії. Традиційні жарти, музичний супровід, всілякі історії , анекдоти, спогади і мрії. До того ж пеклись сосиски і кожен пригощав товаришів чимсь смачненьким, що було привезене з дому wink

А як цікаво було гуртом готувати смачний чай ! Зрозуміло, що всі дії виконував Сергій Штиря а всі навколо радили, густо і багато... хіба що Юра Сут долучився до цього практично ! smile

Діти ганяли галявиною, досліджували всі закутки, дивились у бінокль (як і дорослі, які роздивились на дальньому полі мішки з картоплею і людей, які ми до цього вважали за вівці), робили лук і стріляли з нього. Серед цікавинок - зустріч з полозом і річковою видрою, яскраві дерева у балочках між пагорбами і щире таке сонечко яке усміхалось нам весь день.

Серед обговореного було планування майбутніх заходів, перспективи і таке інше. Загал вирішив вважати наше зібрання офіційним закриттям літнього велосипедного сезону та автоматичне відкриття осіннє - зимового smile

Виникло кілька ідей після цієї події, про які повідомимо згодом, аби не забути ! ))

Також було доведено до відома велосипедної спільноти про те, які заходи можна буде відвідати і прийняти участь. Про це буде нижче у наступних дописах та у відповідній тематичній групі у фейсьбуці.

Вітаємо Миколу Мироненко з першою соткою, того дня він подолав 125 кілометрів !

До нових зустрічей ! ;)
 
GADДата: Четвер, 12.10.2017, 19:48 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Альбоми з події:

"КУЗЯ" від різних авторів (8.10.17)

Осінній "КУЗЯ" (8.10.17)

Відео :

Multi-series movie "KUZIA"
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Осінній "КУЗЯ" (Як ми сезон закривали :))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх