П`ятниця, 29.03.2024, 13:30
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Маленька екскурсія.
Маленька екскурсія.
GADДата: Четвер, 07.09.2017, 16:23 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
6.09.17 До нашого міста завітав з пізнавальною, ознайомчою метою велосипедист мандрівник з Донецьку!

Скільки вже ми збирались зустрітись, але весь час щось ставало на заваді. І от нарешті ( як завжди - несподівано) отримали повідомлення всі, хто мав бажання прийняти участь у зустрічі та разом відвідати щось цікаве в наших краях.

Звичайно ж у буденний час таку можливість мали лише одиниці.

Зв'язались на напередодні з Володимиром, спланували маршрут і визначились з часом та місцем зустрічі.

Наступний день відразу вніс свої зміни у всі ці, узгоджені параметри, з яких мала складатись мандрівка і подальша зустріч. Не все те, що ми бачимо в інтернеті на супутникової мапі, так само доступне , як здається. В результаті, маршрут збільшився на 30 кілометрів, до того ж саме ця, зайва ділянка була гіршої якості, тому ( відповідно) час зустрічі, значно змістився у бік вечора. Через зміну маршруту довелось їхати назустріч.

Весь час ми були на зв'язку телефоном і нарешті зустрілись під Райським, до Дружківки залишалось всього шість кілометрів! У зміні маршруту були й позитивні моменти - ми змогли здійснити невеличку екскурсію містом. Побачили льодову арену "Альтаір", де тренується і проводить домашні матчі хокейний Донбас. Зустрілись з приємними знайомими людьми.

Вдалось відвідати школу Олекси Тихого ( № 14 у Олексієво -Дружківці). Потім була зустріч з Євгеном Шаповаловим, який провів для нас екскурсію до Дружківських скам'янілих дерев. Цікава розповідь, живе спілкування, на фоні чудової природи справжнього українського степу !

Ще можна згадати смачний обід ! Не будемо перелічувати все те, що ми спробували і продегустували, бо можливе запаморочення ! smile Велика дяка пані Наталі за гостинність !!!

Що залишається у підсумку ?

Володимир подолав 173 кілометри з середньою швидкістю більше 23 км\г. Потім ще додав загального кілометражу і у результаті вийшло 222 кілометри! Наступного дня планувалось відвідування Крейдяних скель у Білокузьминівці, але втрутились обставини, які нам не відомі. Плани подивитись щось цікаве в нашої окрузі залишились і будуть втілені згодом, на що ми всі сподіваємось.

Приємно було розділити радість від відкриття чогось нового , таку щиру і не підроблену ! Ми так мало дозволяємо собі позитивних емоцій. Зустріч з людиною, яка спромоглась виїхати з Донецьку щоб відвідати Дружківку і познайомитись з нами - надихає.

Ось така, вийшла подорож з великим кілометражем та маленькою , але дуже насиченою екскурсією.

Сподіваємось на подальшу співпрацю і наступні зустрічі! В нас ще багато чого цікавого, на що можна глянути !

До нових зустрічей.
 
GADДата: Середа, 27.09.2017, 19:17 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом: Мала подорож
 
GADДата: Середа, 27.09.2017, 19:25 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Додаток: Дніпро
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Маленька екскурсія.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх