Субота, 20.04.2024, 03:44
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Тестування старого маршруту. (16.07.17)
Тестування старого маршруту.
GADДата: Понеділок, 17.07.2017, 10:32 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В неділю було трохи часу для катання. Вирішили розвідати стан справ на нашому старому маршруті, який колись був частиною програми відкриття велосипедного сезону. Ще раніше цими дорогами пролягали перші велопробіги, які присвячувались видатному земляку Олексі Тихому.

Давненько ми не катали в тих краях, тому вирішили відвідати мальовничі краєвиди на маршруті - Дружківка - Дружківське - Семенівка - Білокузьминівка - Віролюбівка - Майське - Маркове - Федорівка - Білокузьминівка...далі додому в зворотньому напрямі.

У крамниці "Восход" придбали провізії, я там був востаннє , не пам'ятаю коли..... поштова скринька , є свідком нпаших візитів тукди, за заварним кремом.... Наче побували в дитинстві.

Погода була чудова, дещо заважав вітерець, на окремих ділянках, але не критично. Спуски й підйоми були у наявності, але вони не були довгими не вимотували. Води було вдосталь, живлення нею і продуктами відбувалось регулярно з невеликими інтервалами і малими порціями. Стан доріг - задовільний, деякі проблеми могли бути для "шоссерів".

Місцевих мешканців майже не помітно, в неділю селища працюють на городах. З дворів іноді лунала музика, дітлахи бавились як могли. Чепурненькі школи і навіть дитячі садки ("Півник" у Веролюбівці) в наявності. Звичайно ж асфальтом траплялись "заміновані " ділянки від корів, але куди ж без цього.

Ферма , де вирощують коней тепер є й зліва, якщо їхати з Білокузьминівки. Увагу привернув пішохідний перехід, невідомо ким, а головне навіщо намальований на асфальті...

Після Веролюбівки, чекали коли нас дожене комбайн, в тому місці починалось злакове поле, вперше бачили як працює машина , в такій близькості від нас. Комбайн був старенький і багато пилу наробив, але ж цікаво ) Ще ми під час просмотру спробували місцевих яблук - кислі. Можна сказати що перегляд з попкорном вийшов. Зазначу, що техніка у полі працює в багатьох місцях. У балках можна бачити степові рослини, це єдині місця де щось залишилось, приємно здивувало в цьому плані селище Майське, навколо нього є площі , які не розорані , де може випасатись худоба.

Двоє молодиків гонили чорну корову дорогою, звідки й куди ... в такий час... але видовище цікаве.. величезний спуск , після якого такий самий підйом... і три постаті , скористались цією паузою, щоб перевести дух, роздивитись навколо і зробити декілька знімків. Біля свинокомплексу, який нас зустрів не дуже привітними запахами і занадто привітними цуциками, які люб'язно розповіли нам про стан речей у хазяйстві, в зручний для них спосіб, складується велика кількість соломи у таких, схожих не величезні головки сиру бухтах.

Всіляке птаство у посадках та невеличкий лісках у ярах, підтримувало музичним супроводом, дещо докучали комарі й сліпні чи оводи, під час зупинок. Тому ми обирали місця , де продуває вітерець. Під час останньої зупинки , коли ми проминули Ашурківський переїзд, нам зустрілась група з Краматорську - приємна несподіванка ! Трохи поговорили пр все і не про що, вони поспішали , тай частина складу їх групи пронеслись вниз ( молодша частина) , тому зустріч виявилась закороткою. Шкодуємо, що не згадали про те, що можна було скористатись фотоапаратами, яких в нас було на всіх - мінімум чотири ! ) А якщо врахувати смартфони ).... ))

Ця коротенька за часом подорож, вдало завершилась для нас з Сергієм на позначці у 62 кілометри, а Ані довелось ще їхати додому у Слов'янськ ! Дякую всім за кампанію і цікаву подорож. Сергій, як завжди може підтримати розмову, про щось цікаве і корисно - інформативне, до того ж познайомив нас зі своєю "фуджі" !
 
GADДата: Вівторок, 18.07.2017, 07:36 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом : Тестовий
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Тестування старого маршруту. (16.07.17)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх