П`ятниця, 19.04.2024, 07:12
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Перегони без оленів :)
Перегони без оленів :)
GADДата: Вівторок, 20.06.2017, 09:02 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Йдучи запланованим графіком, здійснили подорож , яка в нас називається "ОЛЕНЯЧІ ПЕРЕГОНИ". Цього року перегонів не було, як таких. Чи то тиск був і дощ вони чекали, але жуки не вийшли на старт. Вони у визначеному місці були присутні, навіть бачили ми їх в певній кількості, зловили деяких, але не було тієї кількості, щоб влаштувати перегони.

Будемо вважати, що цього року був трохи змінений формат, жуки літала досить високо у кронах дерев. Відбулось " Ле - Бурже" )).

Крім чудових краєвидів, ми могли споглядати великі скупчення клопів - солдатів, красиво виглядає! Всілякі комахи пурхали поряд і додавали настрою. Комарів теж було достатньо - в лісі довготне затримаєшся, без додаткового одягу, а в ньому стає задушливо.

Ще ми затримались біля водойм в якому плескалась дрібна рибка, та граційно плавала пара лебедів. Дорогою до Слов'янську приділили увагу старим будівлям вздовж дороги і руїнам, які так і просились до кадру. Загалом подолано 84 кілометри , в умовах сонячного дня , з помірним вітром і температурою 20+. Саме таку ділянку і за таких умов ми маємо подолати від Дніпра до Павлограду - так що тренування було вдалим.
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Перегони без оленів :)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх