П`ятниця, 29.03.2024, 07:13
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Несподівано ! (Коротенька екскурсія Костянтинівкою.)
Несподівано !
GADДата: П`ятниця, 09.06.2017, 10:47 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
8.06.17 Відбулась подорож до наших сусідів, до Костянтинівки.

Невеличкий відступ.

Це місто відвідується нами не так часто , як Краматорськ, який ближчий до нас в кілометрах. Спортивно - велосипедною Костянтинівка стала для нас завдяки проведеному у них( Костянтинівка була одним з організаторів пробігу, який був присвячений Олексі Тихому, переглянути можна тут: 2011 )

Після цього ми налагодили контакт з місцевими велосипедистами і постійно робили щось разом. Святкові ( офіційні) заїзди, або подорожі до чогось цікавого. Вони постійно приїздили до нас , ну й ми не відставали. Особисто мені, не довелось прийняти участь, або бути глядачем чи вболівальником......


Тому пропозиція відвідати і ознайомитись з деякими об'єктами Костянтинівки , була сприйнята з великим ентузіазмом. Що до запрошення, це не якесь там офіційне , на якомусь рівні.... просто у розмові в групі фейсбуку, домовились , час і місце визначили , доїхати можна швидко. Тому не вагаючись я погодився. Все одно потрібно було якось розім'ятись - бо відпустка ж. Зранку справи, тепер можна й присвятити себе улюбленому захопленню.

Вітерець був зустрічний , після Осикового дорога ( на окремій ділянці) не дуже, але за 50 хв. був на місці. Трохи поговорили з приймаючою стороною у затишному кафе з піцою, та кавою, папужками , та звіром, який спав у гамачку (тхір ) . До речі - раджу заклад, спокійно і невимушено, обслуговування пристойне.

Потім ми сіли на велосипеди і почали відвідувати всілякі цікаві місця. Темою було - старі урбан розвалини, залишки споруд, ну й те, що трапляється дорогою до них. Зацікавив куточок невідомо чого, який знаходиться на покинутому стадіоні з асфальтовими біговими доріжками , де пасуться кози і вештаються зграйки хлопчаків. Що воно таке - загадка. Зі слів Ірини ( а саме вона проводила основну частину екскурсії), це місце постійно знаходиться у такому стані і дивує своєю цілісністю. Коли б сюди не зайти, все на місці , нічого не розбите, не розкидане. Іноді щось додається. На асфальті помітний напис : "Дети не розрушайте спортивный уголок". Можливо цей напис і не до цього об'єкту....хто знає....?

Ми постійно рухались парком , по всіляким стежкам і виїхали на пр.Ломоносова, а далі перетнувши його, спустились до старих виробничих та конторських будівель. Було про що поговорити, подивитись. Поряд річка, така ідилічна картина - сонечко клониться вже до вечору, вітерець, якісь розвалини, написи, повз які проходили цілі покоління трудівників.... Все це тепер в запустінні , якась порожнеча. Кажуть сюди привозять іноземних туристів.

Тепло попрощались ми, на тому ж Ломоносова, домовились про подальшу співпрацю, спільні подорожі. Так в нас з'явились нові , приємні друзі "офлайн" ! Мої пригоди на цьому не завершились, дорогою додому я завітав на коротенькі відвідини у Ол.Дружківку. Там ми з Євгеном Шаповаловим поговорили про "все", домовились про майбутні заходи , які пов'язані з велосипедом, про їх можливі варіанти , та як ми б могли співпрацювати. Посиділи ми в імпровізованому "дзен садочку", який атакують, разом з іншою городиною місцеві фазани.

Додому я вже їхав освітлений сонцем, яке трохи сліпило очі. В голові було повно приємних думок і сподівань, а за плечима два літри запашної полуниці !

Дякую всім, хто зробив того дня мій настрій чудовим!
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Несподівано ! (Коротенька екскурсія Костянтинівкою.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх