П`ятниця, 19.04.2024, 10:25
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Кузя - зустрічали сонце , випробували себе.
Кузя - зустрічали сонце , випробували себе.
GADДата: Вівторок, 06.06.2017, 20:10 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ці матеріали окремо не тягнуть на повноцінні звіти, через ряд причин. Не було підготовчої роботи, не оголошувалось у відповідних групах, відстань не дуже велика. Маршрут катаний - перекатаний. Та ще й куди - до КУЗІ wink

Але перед ким звітувати?! Чи це не наш сайт ?

Відразу знайшлись аргументи "ЗА" !

Не готувались - це + , спонтанне рішення, завжди надихає і являє собою виключенням з правил!

Не оголошували - той що, нехай це буде приємним сюрпризом і прикладом до наслідування, кому таке до вподоби !

Невелика відстань - так і не ставилась мета вимордувати себе вщент!

Відомий усім маршрут - так і хліб ми їмо кожен день, хто не дієтує.

Додам до цього те, що написано з цього приводу у фейсбуці :

В перший ( де факто) день відпустки, дуже хотілось кудись майнути !

Зранку були деякі справи, які чудово розв'язались і ще до обіду був час на збори і виїзд. Давно обіцяв своїй донці цікаву подорож, а головне хотів цього. Умова - щоб це не було щось банальне по відношенню до неї, ну там прогулянка парком, або по навколишнім селищам, тощо. Хотілось Щоб не дуже далеко і щоб було цікаво і навантаження оптимальні. Ну куди ще їхати як не до КУЗІ !?

Кожного разу ми знаходимо для себе там щось нове, цього разу виключення не було, до того ж подорож з донькою, це щось неймовірне - раджу! Ви відкриєте для себе те, чого ніколи не відчували і не здогадувались ( для цього не обов'язково їхати саме туди). Живе спілкування у напів екстремальних умовах, це вам не затерті до дірок стандартні фрази, питання і такі самі відповіді з повсякденного хатнього побуту !

Але годі про лірику ! В останній день весни, ми мали змогу побачити багато цікавого, наприклад флора змінюється дорогою до скель і дуже яскраво це помітне під час підйому вгору!

Отже, ми змогли видертись на самий верх і влаштувати там невеличкий пікнік, дорогою загубився вело комп'ютер - результат вештання по високій траві . З'ясувалось це лише біля колонки з водою у Білокузьминівці, бабуся, яка була свідком наших пошуків, була дуже здивована діями, яки нагадували пошуки втраченої рівноваги ))).

На зворотньому шляху ми обшукували поглядом асфальт і узбіччя, вітер був зустрічний, досить потужний і це сприяло досконалому вивченню покриття дороги.

І наші потуги закінчились вдало !!! Щоправда комп'ютер був травмований машиною і має невеличку тріщину на захисному склі, яка не дуже псує зовнішній вигляд і не порушує функціонал. SIGMA - це сила!
Ми пообіцяли йому ( компу) придбати для нього нові батарейки !

Загалом - маса позитивних вражень, приємна втома і вечірній перегляд відсортованих фото. Тільки після всього звернув увагу , що я не потрапив не на одну, хоча й брав з собою штатив... можливо Віта щось зняла ?

Приємного перегляду !


Фото звіт буде у наступному повідомленні.

Як ми тільки не катали, за яких погодних умов, обставин і пори року до КУЗІ ! Були ми там і на Хрещення і святкували Новий рік , весною, восени, влітку, Потрапляли під дощ, град і борсались у заметах, та у мокрому снігу. Але такої романтичної, невимушеної, приємної, та легкої мандрівки - ще не було !!!

Запланували зустріти схід сонці на скелях. Не відкладали це у довгу шухляду, не чекали вихідних ( з опадами). Просто вирішили - сьогодні їдемо. І не біда, що довелось спати годину - півтори. Легко і з бажанням піднялись, зібрали все необхідне і поїхали. За всю подорож ні однієї машини. (На зворотнім шляху було три - маршрутка, легковик і мопед.) Порожнє місто, прокидаються птиці у парку, як у темному лісі чарівними і казковими голосами пронизують тишу невідомі нам птахи. Ближче до місця включаються фазани , та всіляка дрібнота. Ледь встигаємо видертись вгору і зустрічаємо яскраве світило, яке зігріває нас у своїх яскравих обіймах. Багато фотографуємо, п'ємо чай зі всякими наїдками, про щось розмовляємо і спокійно повертаємось додому....

За всю подорож ні однієї машини. (На зворотнім шляху було три - маршрутка, легковик і мопед.)

Зустрічаємо тих, хто поспішає на роботу у місті, вчетверо приємніше знати, що коли вони перевдягнуться у свої роби , ти будеш засинати і м'якому ліжку .... під муркіт рудої кішечки .... смачні запахи з кухні.... почекає все смачне, насниться сон, який потім не згадаєш, а перед очима на тебе накочується асфальт і на східному обрії віддаляється і поступово гасне ранкова зірка і загоряється схід.....
 
GADДата: Вівторок, 06.06.2017, 20:58 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
КУЗЯ - останній день ВЕСНИ!

Зустріч з сонцем.
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Кузя - зустрічали сонце , випробували себе.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх