Середа, 24.04.2024, 13:00
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Святкування в "НамЄсті" (18.03.17)
Святкування в "НамЄсті" (18.03.17)
GADДата: Неділя, 19.03.2017, 17:14 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Після останньої подорожі у "ХАЩІ", ми заходились планувати наступну вилазку. Були різні пропозиції - далеко і не дуже. Спочатку намітили відвідати "КУЗЮ", але в силу деяких обставин , все ж таки вирішили скористатись надійним місцем, де ми чудово проводимо час. До того ж, це не потребує великих зусиль, особливо для місцевих. biggrin

Але "КУЗЮ" ми пообіцяли відвідати найближчим часом, це дуже цікаво, враховуючи той факт, що серед нас були ті, хто там ніколи ще не був.

З'ясували всі деталі, хто що бере, де й у який час збираємось, зробивши все це, ми вирушили у подорож. Ранок був з легким морозцем, на траві ще залишався іній, а там куди дісталось своїми проміннями сонечко , все було вкрите рясною росою. Вузенька доріжка після понтонного місточку , довела нас до асфальту, яким ми видерлись у гору.

Зверху місто майже не помітне, деінде можна розгледіти обриси будівель, або те, як блищать на сонці яскраві поверхні, та баня церкви. Все інше потопає у суцільному тумані, лише на заході здіймається лісистий "острів" і дорога на Тройчате.

Під час підйому ми добряче зігрілись і тепер потихеньку котили вздовж посадок, навкруги цвірінькало якесь птаство, ріллею поважно походжали граки, щось літало у повітрі, зеленіли озимі. На небі не було ні однієї хмаринки , через туман, обрії було важко розгледіти, на нас насувався ліс.

Залишили вказівник для Олександра, який мав їхати з іншого боку, ми занурились до лісу. Знову весна і нас зустрічає знайоме місце, майже нічого не змінилось, ті самі дуби, ясени та в'язи. Під ногами вже пнеться назовні , через сухе листя щось зелене й свіже. Маленькими зграйками розбігається з під ніг шафран і посміхаються синім кольором проліски.

Часу в нас було вдосталь, тому ми не квапились з вогнищем, а приділили час на фотографування всіляких приємних дрібничок. Тепер в нашій колекції ( після двох подорожей) вже два первоцвіти - Шафран смугастий і Пролісок ! smile По-за кадром залишився ряст, але він ще не розпустився, так щоб це була квітка на вигляд.

Поступово додавалось учасників дійства, розгорялось вогнище, розкладались і готувались страви. Олег привіз нам пляцок, за що ми дякуємо його дружині, хотілося б мати рецепт приготування ! smile Євген з Юрою привезли м'ясних полуфабрикатів, які доходили на решітці, шкварчали і розповсюджувався такий запах, що паморочило голову. Були ще три види ковбаси і сосисок, кетчуп до всього, кава й чай у асортименті. Всілякі зефіри та рулети складали "солодкий стіл" від Ані з Катею. Словом все йшло до того, що день буде вдалим! Перед тим , як почати знищувати все, що так пахло і приваблювало, відбулись невелички , імпровізовані промови і навіть виступи з картярським фокусом biggrin

Ми привітали винуватицю свята, яке самі ж і влаштували з цього приємного приводу. Після цього відбулось вручення дарунків, з побажаннями , та іншими потрібними в цю годину атрибутами. Потім влаштували невеличкий перформанс і "вогняне дійство". Коли ми, все ж таки вгамували голод, настав час до сюрпризу. Євген влаштував нам справжній майстер клас , по збиранню лука ми змогли спробувати себе в якості Робинів Гудів, чи Вільгельмів Телів, чи хто там ще є !? Поціляли ми у мішень, яку змайстрував Юра зі звичайного мішка , який було набито сухою травою , та листям.

Дещо зіпсувала наш відпочинок погода. Дрібненький дощик почав падати долу, після того, як посилився вітер і за 15-20 хвилин натягнуло хмари. Довелось швиденько збиратись, похапцем все класти у наплічники і чимдуж поспішати до твердої дороги. Вулицями міста , ми їхали мокрим асфальтом, всією групою дістались залізничного вокзалу, де провели наших гостей зі Слов'янську. Ми ще мали час і погода сприяла, знову визирнуло сонечко, поговорити про різне, після чого кожен дістався дому своєю дорогою.

Велика дяка всім, хто був, хто підтримав. Окремо хотів привітати Аню, яка була "винуватицею" цієї події, до того ж завдяки їй, ми маємо можливість переглядати фотографії з кожної подорожі. А вона, сподіваюсь перекаже від нас дяку за це тому, хто має добре серце і побажав залишитись невідомим.

До нових зустрічей ! :)
 
GADДата: Неділя, 19.03.2017, 19:39 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фотоальбом з події : СВЯТКУВАННЯ В "НАМЄСТІ" (18.03.17)
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Святкування в "НамЄсті" (18.03.17)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх