П`ятниця, 19.04.2024, 19:07
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Зимовий "тренувальний повний"
Зимовий "тренувальний повний"
GADДата: Субота, 11.02.2017, 10:57 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Як завжди буває, коли іноді сидиш і раптом вжух!!! - захотілось кудись катнути.

Довго не розмірковували, варіантів з поїздкою кудись, подалі нема, тому як час обмежений і таке інше. Згадали, що катались того року, наче б то у лютому. Виявилось, що так і було тільки 7 числа, а тут припадає 4 - те. Який не який , а рекорд ! biggrin

Спитали, зателефонували, розмістили........ проспали, не змогли, працювали. Зібрались в п'ятьох, виїхали четверо, фінішували двоє. Ну прямо як мушкетери ! Не буду багато розповідати про те, хто як і куди повернув і не доїхав, (причини були і відстань подолана, якби не більша, до Краматорську). Я про своє.

Отже маршрут визначили знайомий "Тренувальний повний" , який складає ( в різних варіантах) від 35 до 40 км. До того ж з нього можна , за потребою перейти на два більш коротких, якщо виявиться цей складним, через якісь умови.

Стартували від греблі на Донському, повештались на ній , фотнули "екзотичні рослини" - так ми назвали утворення , які виходять від механічної дії морозу , снігу й води, плюс течія. Такі собі пательні замерзлі, округлої форми, які нагадують тропічні рослини, що у воді ( на поверхні) ростуть.

Дороги були придатні для подорожі. Звичайно,ні в яке порівняння з чистим асфальтом влітку! Але головні шляхи підчищені і посипані піском і жужалкой, особливо на небезпечних ділянках, повороти , спуски ( підйоми). Іноді траплялись підступні ділянки, які тримали у напрузі, доводилось весь час пильнувати і не розслаблятись.

Знайомим маршрутом дістались об'єкту "аісти", тут давненько нікого не бувало, свіжий сніжок присипав все що було натоптане. Якісь "умняшечки" справляли тут щось новорічне, про що нам підказувала покинута ялинка - зрубана сосна, яка там і валялась. Повештались навколо, зробили серію знімків, і поїхали до найближчого лісочку, який росте обіч траси вузькою посадкою. Давненько я там не бував, ті дерева, які я пам'ятав не дуже великими, тепер сягали п'ятиповерхового будинку! На снігу можна помітити всілякі відбитки лапок, дрібних тваринок і птиць, ну й зайців звичайно ж. Вирішили перекусити з чаєм, зліпили там снігового зайця. Сніг класно ліпився, якби не мокрість і брак часу, можна було там експериментувати й далі.

До речі, про сніг , який ліпиться - він весь час чіплявся до колес, шприх і взагалі обліплював раму і всі деталі, виглядало непогано.

Наступний об'єкт уваги - екскаватор, який стоїть на тому місці, де раніше був великий ківш, який кудись подівся, можливо, йому знайшли використання зпа покликанням, а не у якості пам'ятника. Тут теж невеличка фото сесія. Далі бетонкою вкритою снігом, піском і слизькими купами білої глини - униз, а після поворотом сніговою дорогою - вгору! . Гойдалки нас переслідували весь час. На горі зустрічний вітер, не давав нам розігнатись, що за такої дороги й добре, бо спуск у Ново Миколаївку дуже стрімкий. Внизу у селі і поряд повно фазанів, яких ми лякали, вони летіли від дороги, але багато слідів вздовж дороги. Між Миколаївкою і Григорівкою ( обидві NEW) траплялись чисті асфальтові ділянки. Але у селі було вогко, вулицями тихенько сочилась вода між снігом, почав падати дрібний дощик.

Вирішили відвідати об'єкт ХРЕСТ, ніколи там не було нас взимку ! До нього довелось йти пішки, о вгору і по глибокому снігу, який мокрий і слизький, таке собі 3 в 1 biggrin

Невеличкий перепочинок і далі вулицями Райского, майже пішки, далі вздовж Казеного Торця - виключно " на своїх двох". Зупинились на стоянці ( дякуємо Євгенові за підказку), де були всі умови для тривалого відпочинку. Дрова, кам'яниця для вогнища, дрова у асортименті. Ми скористались лише лавкою, бо сидіти в сирому не дуже хотілось. Ще півтори кілометри то їхати то йшли ( переважно) , до Донського. В джерелі вода є, але слабенько тече. Асфальтові вулиці ми не впізнали. Порівняно з ранком, вони були або чисті від снігу у калюжах, або - суцільна снігова каша. Грілися у нас на базі у технікумі, де є можливість посушитись і посидіти трохи в теплі.

До нових подорожей. !


Фото звіт: Зимовий "Тренувальний повний" (04.02.17)
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Зимовий "тренувальний повний"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх