Четвер, 28.03.2024, 22:02
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "Льодовиковий період-4"
"Льодовиковий період-4"
amalДата: Вівторок, 24.01.2017, 23:00 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 8
Нагороди: 1
Репутація: 3
Статус: Десь пішов
...собрав с утра рюкзак со всякими полезностями, включая велоаптечку, термос с чаем и перекусом, выползла в подъезд, обратила внимание, что вел с предыдущей поездки забыла помыть, втиснулась в лифт, пол минуты в неудобном положении и...вуаля, я на улице!!! Погодка приукрасила настроение, но доля сомнения о безопасном мини путешествии всё же присутствовала. Выехала конечно рановато, не буду писать во сколько, а то смеяться будете)), но учитывая время года, прибавила часик, а вдруг пешком придётся идти...

...Но, к счастью и моему удивлению, на дорогах снега не было вообще, поэтому добралась относительно быстро, да ещё немного заблудилась, что помогло мне "убить" время. Приехала в парк, дороги вокруг него оказались скользкими, но проехала по ним без падений, примостилась возле лавочки, перевела дух, взяла фотоаппарат и пошла на "охоту"))) Погода просто замечательная: солнечно, небольшой мороз...родители прогуливаются с детками...красота! На одном месте стоять не очень хотелось, холодновато, пошла ёлочные веточки со снегом фотографировать и тут сквозь деревья идёт женщина, а с ней пять собак маленьких, но очень голосистых ( мне она напомнила "женщину с голубями" из фильма "Один дома"). Она заметила, что я с энтузиазмом фотографирую её собачек и решила побеседовать... Как же мне было неудобно, разговор с ней большого удовольствия не доставлял, а просто так уйти не получалось...


В цей час, ми з Юрком вигрібали вгору після Сурово у бік Краматорську. Готувались недовго, домовились швидко. Планували зустріти дорогою когось зі своїх, або з Костянтинівки, але не сталось.

(Про стан наших доріг не розповідає тільки лінивий.) Траса порожня майже, чудова дорога починається після виїзду з міста. Їдемо повільно, часу вдосталь, запланували бути до події, ще в деяких місцях. На Бп нас привітали військові і радісно супроводжували песики , весело вимахуючи хвостами. Вже містом довелося збавити швидкість , через мокрувату дорогу , щоб не заляпатись. Знайомі вулиці , спуск, міст, перехрестя "Нового Світу", вузька доріжка, знову підйом, сільські вулички, перетин головної, парк Ювілейний, чисельні зупинки ( по справах), площа, "Родіна", парк. Вдалині парку , біля білої стіни, Юра помічає рожеву пляму і знайомий велосипед . Їдемо в тому напрямі, бачимо повні відчаю очі Ані і хиже обличчя "володарки псів", яка намагається щось розповісти про своїх улюбленців, що дуже турбує Аннну.... Швиденько направляємо розмову в інше русло і гамірна зграя нас покидає.....

...Но на горизонте появились мои знакомые велосипедисты Виталик и Юра, которые меня спасли, за что спасибо огромное. А потом начали подтягиваться остальные учасники и болельщики, много знакомых лиц, а позже присоединились организаторы мероприятия))).

Виявилось що ми прибули на місце збору, яке потім не могли визначити і полемізували про сторони світу і розташування воріт, найпершими. Вже після Ані і нас , відразу почали прибувати учасники з інших міст і організацій, зі Слов'янська , а вже потім Краматорську. Ну воно й не дивно, у них все тут під боком, а ми хотіли прибути вчасно, тому приїхали раніше. Поступово місце збору почало наповнюватись народом. Важко було впізнати у зимовому одязі знайомих по літу людей, допомагали велосипеди у ідентифікації і традиційні жарти, розмови , ну й таке інше. Приємно бачити було своїх друзів і знайомих, тих хто відновився від травм і тепер знову у строю. А дехто ділився враженнями про щось таке, нове , придбане. Навколо велосипедні розмови , одним словом.

Згодом прибули й організатори і без усяких церемоній почалась реєстрація, роздали номери, проїхали тестове коло. Приготували місце старту..... Тут вийшла невеличка затримка, дві старенькі вболівальниці ніяк не хотіли йти з місця старту. Гуртом ми їм пояснили , що й до чого, яка організація , що буде відбуватись, попередили про шкоду зіткнення велосипеда і пішохода. Старушенції кивали головами, розуміли, зробили висновки........і пішли від старту, маршрутом гонки...... Довелось почекати.

Як виглядає гонка очима учасників :

...Отметили место старта, проехали пробный круг, оставили велосипеды и пошли за 50 метров от них, чтобы начать старт с бега. Было очень весело, но не совсем удобно обгонять))), больше внимания заострялось на том, чтобы не свалиться, по крайней мере у меня так ,но вроде бы никто не упал.

старт:.... бежалось легко, а вот быстро сесть на велосипед никак не получалось, пришлось немного пробуксовывать, да ещё и ногами по педалям не попадала (всё таки не очень удобно в простых ботинках и контактных педалях ехать). Участников вроде 18 человек было, из них три девчонки, одну пришлось уговорить поучаствовать. Девочка оказалась очень резвой, с боевым настроем)), приехала вроде "поболеть", а взяла и выиграла!) Молодец!!!


Дійсно старт починався з невеличкої пробіжки - потрібно було дістатись крізь натовп, який не дуже то й дивився на дівчат під час старту, до свого велосипеду і вже потім їхати відведені кола , до фінішу. Хотів би спитати у Ані : - "Чому відразу намагалась вскочити й їхати, а не пробігти трохи з вєліком !? Чи забулось, чи як ?

Что касается именно меня, то мозг отключился (может замёрз biggrin ) в этот момент, действовала на эмоциях meeting : велик оставила в сугробе, пока выгребла, надо было просто с ним пробежаться на более утоптанную дорогу, время потеряла, но это такое ( терпеть не могу оправдываться)

Далі все відбувалось швидко. Дехто рвонувши зі старту , прийшов на фініш в середині, хтось їхав своїм темпом, отримуючи задоволення від участі та емоцій, хтось впав знесилений на фінішу. Аня після того, як фінішувала, відразу взяла у руки фотоапарат і встигла сфотографувати фініш тих, хто приїхав після неї.

- Що скажеш у "своє виправдання", як проходила гонка ?

...мне больше везёт на длинных дистанциях, да так, чтоб ещё с препятствиями какими-нибудь))). Велосипед - это моё хобби, я получаю удовольствие от самого процесса катания, а выиграю или нет это уже как повезёт, я этим не избалована. В любом случае я счастлива, что приехала, отлично провела время, встретила знакомых и друзей, а всё остальное приятное приложение yahoo

Ну й добре! Чудова , емоційна відповідь !

Коли перестав гриміти дзвоник, який супроводжував учасників на кожному колі, коли всі вже привели себе до ладу, відбулось нагородження. Проходило все по -доброму, без зайвої помпи і весело з жартами. Переможцям і призером було вручено медалі та грамоти. Вболівальники і глядачі, які були там у кількості, привітали їх з нагородами. Невеличка промова Оксани Субботи, побажання майбутніх успіхів і запрошення на наступну , офіційну подію. Готуємось тепер до ВЕЛО - ДНЯ, він буде ( анонсовано) костюмований, так що у всіх є багато часу, щоб підготуватись ! Можливо, нас очікує якийсь сюрприз.

Поступово всі почали прощатись, та їхати по домівках. Ми теж після веселого перекусу на галявині, використовуючи імпровізований стіл з великих снігових куль, під веселий дитячий лемент рушили до Дружківки і Слов'янську. У вухах ще лунав дзвін, крики вболівальників ! Все зійшлось того дня найкращім чином - яскраве сонечко, чистий сніжок, помірний морозець, дружня кампанія і веселий настрій. Неквапом ми котили додому згадуючи все, що відбулось і дякуючи організаторам за гостинність !


Повідомлення відредагував amal - Середа, 25.01.2017, 15:10
 
GADДата: Середа, 25.01.2017, 13:21 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Результаты зимней вело гонки "Ледниковый период 4"



1 место № 27 Зинковский Сергей (Краматорск)

2 место № 25 Миролюбов Никита (Краматорск)

3 место № 22 Цветков Вадим (Краматорск)

4 место № 30 Псурцев Евгений (Славянск)

5 место № 26 Ермашкевич Александр (Краматорск)

6 место № 20 Колмогоров Сергей (Краматорск)

7 место № 24 Ильичёв Марат (Краматорск)

8 место № 33 Градынский Александр (Краматорск)

9 место № 21 Баленко Святослав (Краматорск)

10 место № 32 Рокитянский Иван (Краматорск)

11 место № 29 Галанов Кирилл (Славянск)

12 место № 31 Аванесян Александр (Краматорск)

13 место № 28 Ли Вячеслав (Краматорск)

14 место № 23 Венкин Максим (Краматорск)

15 место № 34 Литвиненко Василий (Краматорск)



1 место № 46 Кравцова Анна (Славянск)

2 место № 48 Малиновская Анна (Славянск)

3 место № 47 Бутова Елизавета (Краматорск)
Прикріплення: 1059328.jpg (40.1 Kb) · 6893887.jpg (41.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 25.01.2017, 17:00 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Альбом "ЛЬОДОВИКОВИЙ ПЕРІОД-4"

Альбом https://vk.com/album-31167300_240652916

Альбом «Ледниковый период – 4», зимняя велогонка, фото - Александр Марченко

 
GADДата: Середа, 25.01.2017, 17:06 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Посилання на подію у газеті "Восточний Проект"
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "Льодовиковий період-4"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх