П`ятниця, 19.04.2024, 16:11
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Як ми шукали "динозаврів"
Як ми шукали "динозаврів"
GADДата: Вівторок, 28.06.2016, 18:41 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ну не те щоб шукали. І не динозаврів а їх яйця.

Чому саме це , спитаєте Ви ?

Історія всього цього - давня вже. Колись почули, ходили туди вже, дещо знайшли, хотіли ще разок. Все не було часу. Потім події в Україні почали змінювати звичайний розклад життя. Потім війна.....

Забігаючи наперед, сьогодні хотів знайти старі фота , з того, першого випадку. Знайшов. Виявилось, що шукати тре було трохи раніше, ніж я думав. Виявляється ,що це було аж у 2011 році !!!

Отже вирішили поїхати саме цієї дати ( 27.06.16). Вихідний день, але учасників багато не набралось багато не було. Вихідний він тільки офіційно, але ми вже звикли, що це нічого не значить, багато хто працював. Вирішили не відкладати все це .... скільки зібралось , стільки й поїхало.

Чудові краєвиди, густа трава й висока, зручні тропки. Рай для велосипедистів. Але ж нам потрібно ще кудись залізти, щось побачити, фотографувати... тощо. Побачили багато чого, дослідили й розвідали непогані місця для відпочинку і катання.

Звичайно ж були й труднощі. Спека, задуха, така рослина , як борщівник - все ж таки влізли трохи, хоч і обережно себе поводили. Зазначу, що там ( в цієї місцевості) повно джерел з холодною водою і це нам дуже допомагало.

Звичайно нічого ми не знайшли, навіть залишки минулих знахідок не залишились. В одному місці побачили торішні вийняття з ґрунту, якраз там де мало й бути. Чи то хтось вже "постарався" , чи просто під будівництв. Навряд чи - друге. Досить далеченько і не зручно.

Я ще тоді йшов від прямих запитань про місце знаходження. Хто зна, а якщо то й справді там щось цікаве ( було) ...понаєдуть і таке інше. Я й зараз "загадково" про це повідомляю )))

Ти не менш, час провели чудово !

Мабуть доведеться погостювати в музеї шкільному ( школа № 14), щоб вже остаточно з'ясувати , що й до чого. Мабуть це буде чергова подорож.

До нових зустрічей.
 
GADДата: Вівторок, 28.06.2016, 19:36 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом про це :

ЯК МИ ШУКАЛИ "ДИНОЗАВРІВ"
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Як ми шукали "динозаврів"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх