Субота, 20.04.2024, 15:11
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Вечірні "ХАЩІ"
Вечірні "ХАЩІ"
GADДата: Четвер, 28.04.2016, 11:07 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В неділю (24.04.16), після галасливої події, в якій ми приймали участь ( СПОРТИВНЕ СВЯТО ), ми вирішили катнути за маршрутом ХАЩІ.

Просто багато було емоцій , і хотілось трохи відпочити. А що може бути кращими відпочинком ? Тільки активний ! До того ж ми планували на неділю маршрут 55. Але, дивлячись на склад групи ( дівчина, яка вперше мала подолати таку відстань, та хлопчик (який досить шустрий і вже перевірений не однією подорожжю, але все ж таки) .

Тому наш вибір був саме таким. Отже їхали в складі шістьох учасників. Нічого "важкого" з собою вирішили не брати, лише кавачай, та до нього солодке. Цього разу нам пощастило- вітер нам допомагав на початку , а потім ми їхали низинами, згори, або вздовж густих насаджень, до того ж вітер стихав ближче до вечора.

До речі, про вечір - ми розрахували їхати додому з настанням темряви, для цього завчасно приготували ліхтарі. Подорож пролягала через Миколайпілля, красивими місцями, до того ж вечірнє сонечко крізь хмари, додавало яскравих фарб.

Краєвиди змінювались швидко, невеличкі садочки з яблунь та груш, з молодими квітучими деревцями, пагорби які зеленіють і блищать в проміннях сонця, яке котиться за обрій, ставочки з білими гусями, чаплі чи бузьки, яке ширяють в небі як птеродактиль wink Вже височеньке різнотрав'я в балках, вечірній спів пташок, серед яких вже "ранній" соловей.

Ми на місці - швиденько зібрали вогнище, яке декілька хвилин не хотіло розгоратись. Розсілись, враховуючи напрям вітру, і продовжили розмову , яку почали дорогою - традиційно не вистачило часу для чогось "офіційного". Довго ми не затримувались, бо виїхали вже надвечір, час було дістатись твердого шляху - його ми дістались пішки, подолавши метрів триста вздовж посадки, яку переорали кляті "карабаси".

Зворотній шлях вже в сутінках ґрунтом і в темряві асфальтом. Вітер майже стих і нам щастило дихати всілякими запахам розквітлих плодових дерев, та черемхи під акомпанемент перепілок.

Швидко дістались до Горняку, а та і додому вже ... поряд.

Цього вечора заснув швидко, в очах мерехтіли ліхтарики.... ;)

Фотки тут: Вечірні ХАЩІ
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Вечірні "ХАЩІ"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх