Середа, 24.04.2024, 21:06
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Провели зиму-зустріли весну.
Провели зиму-зустріли весну.
GADДата: Вівторок, 01.03.2016, 12:44 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов



Якщо відкинути все, що є не природне, то останнім часом зима у нас не дуже холодна. Ті, хто катає на велосипедах, цьому завжди радіють. Звичайно, після закінчення сезону ( формального закінчення) кожен рахує дні до весни. А коли природа дарує нам можливість почати приємне раніше ніж чекали, це зайвий привід порадіти.

Пам'ятаю інший високосний рік ( це було вже 8 років тому) теж така приблизно погода була. Тоді ми проводжали зиму - саме 29 лютого. ..... Невеличкий "забіг" містом , потім вгору до очисних споруд, там влізли у грязюку... сонячно, весело, цікаво..і повно надій.... :D

Повернемось до дійсності. Цього разу прощання із зимою у нас проходило в три етапи, ну так вже вийшло. Погода не сприяла зробити якусь нормальну вилазку - на вихідні весь час йшов дощ у запланований день.

Тому ми це задоволення , так би мовити , розтягнули. Покатеньки відбувались різними складами, в різних напрямках, але за сприятливих погодних умовах. Ми проїхали чудовий маршрут "тренувальний повний", просто "тренувальний" , відвідали цікаві місця Олексієво-Дружківки, були у "старому парку".

Що до парку - там повно дрібних гілок, які поки що не прибрані , після обрізання ( в парку помітно поменшало деревини, але більш великі вивезені). Можна влаштовувати традиційний захід. :)

Сьогодні ми вже зустрічали весну - 1 березня 2016 року! Хоч на дворі стоїть і тепла погода і падали дощі квітів не було помічено в лісках, можливо не там шукали ( бо досить ще вогко в лісі і тому тільки з краю) . Пробився вже ряст, це така рослинка - первоцвіт, який квітне паралельно з пролісками. Тому ще зачекаємо, проти природи не попреш. Комахи у вигляді всіляких мошок, "сонечок" - досхочу. Помічені і почуті жайворонки, крім традиційних пернатих. Ворони "розмовляють" , не каркають, як завжди а саме так, щось говорять ...це тре чути :D

В невеличкому лісочку ми влаштували перекус і запалили вогнище, щоб для атмосфери. Обговорили( вже традиційно) майбутні плани і таке інше.

Наступного разу запланували здійснити пробіг за маршрутом "55". Запрошуємо всіх зацікавлених! Дата, час і місце зустрічи... трохи згодом, але це припаде на суботу.

Фото звіти про те , що Ви прочитали:



"Тренувальний повний" 7.02.16

Тренувались 21.02.16

"Останній день зими 29"

"Зустріли весну 1.02.16"

І невеличкий додаток прогноз погоди :

Якою буде весна в Україні: Синоптики дали свій прогноз (інфографіка)

Синоптики зробили свій прогноз щодо того, якою буде весна. Вона в Україні обіцяє бути дощовою і прохолодною.

"Цей рік проходить під знаком Марса, який повторюється кожні 7 років. Весна в рік Марса завжди холодніша, ніж зазвичай, і більш дощова. Така погода протримається до 20 травня, а потім нарешті прийде різке і стійке потепління, аж до спеки", - зазначив народний синоптик Леонід Горбань.

Перший місяць весни обіцяє бути холодним, дощовим і сирим. Температура повітря в перших числах буде коливатися в межах 5 градусів морозу, але вже з 8 Березня почнеться відлига. Ну а далі нас чекають погодні коливання - в середині місяця знову похолодає, до -6 ° С, а до 20-х чисел температура підніметься до +1 ° С, і далі буде йти тільки на підвищення.

Але вже з початку квітня синоптики знову обіцяють похолодання і рясні дощі. У першій половині місяця випаде 35-43 мм опадів, а друга половина буде тепла і суха. Температура повітря знову буде далека від стабільності: з 1 по 8 квітня стовпчики термометрів покажуть впевнені плюс + 5-10 ° С, а до 11 квітня потеплішає ще на пару градусів - до +15. Але далі температура піде знову на зниження, до + 7-10 ° С до 18 квітня, 19 квітня - вже +15 ° С, а з 24 числа - знову до + 9-11 ° С. Завершиться місяць досить тепло: + 12-14 градусів з ясним небом.

Останній місяць весни, за словами синоптиків, буде самим "бурхливим": на початку місяця - дощі і бурі, а до кінця - спека. Так, за першу половину травня випаде до 35-40 мм опадів, а травневі свята, швидше за все, доведеться відзначати вдома - експерти прогнозують дощі та сильний вітер аж до 5 травня. Температура повітря на початку місяця буде коливатися від +12 до +18 ° С. А в другій половині місяця різко потеплішає, і настане довгоочікуване літо - температура підскочить до +25 градусів в денний час.




Джерело:http://patrioty.org.ua/

Є таке прислів'я: "Гідрометцентр помиляється всього один раз - але кожен день". Бажаємо собі , щоб він помилявся , вле в бік кращої погоди.
Прикріплення: 4685392.jpg (58.2 Kb) · 3892022.jpg (53.8 Kb)
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Провели зиму-зустріли весну.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх