Четвер, 25.04.2024, 07:48
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Тренувальний -повний)
Тренувальний -повний)
GADДата: Неділя, 07.02.2016, 19:19 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сьогодні (7.02.16) здійснили справжню велосипедну вилазку! (До цього, були просто спроби якось розважитись).

Готуватись особливо до цього, не було потреби. Дистанція була невеличка, темп - повільний. Просто відпочинок, приємне спілкування і отримання задоволення, від цього дійства.

Приємно було бачити серед учасників справжніх "ветеранів" велосипедного руху. Дуже давно ми не збирались , саме такою кампанією!) Було про що поговорити, чим поділитись. Купа гумору і веселощів, імпровізовані спалахи поезії та декламації. Безліч дотепів, та жартів)

Зібрались традиційно, біля кургану. Котили чистим асфальтом, ніяких перешкод нам не було. Одяг і спорядження підібрані були вдало. Погода - це просто пісня!!! Вітру майже нема, і той що був , більшу частину маршруту допомагав нам в дорозі. Маршрут багатьом знайомий і катаний вже не один раз. Стрімкі спуски, відразу закінчуються підйомами, на які ми вилітаємо майже до вершини. Такі собі "верблюди" ! :D

Обабіч чистого асфальту стовбичать снігові залишки , які прийняли химерні форми і з яких капає вода, але асфальт сухенький і чистий,- навіть піску нема на ньому. Іноді ми зупинялись , щоб зробити декілька кадрів і відвідати місцеві пам'ятки. В об'єктив потрапили іній і яскраві краплі, які виблискують на сонці, серед яких помітна зелена травичка. Дороги в лісочках розквашені на сонці, а серед дерев - являють собою льодяні колії. Сніг лежить в рівчаках та ярах серед дерев, від якого тягне холодом.

Небо, до самого обрію синє і прозоре і без будь яких хмар і хмаринок. Вони з'явились у вигляді мазків білої фарби, яку нанесено тонким пензликом на блакитному полотні, щоб довершити ідеальну картину - ближче до 11 - ї години.

Традиційно відвідали "аістов" , добрі люди поклали яйце (таке величезне, яке валялось на землі ) у гніздечко. Навколо - відносно чисто, хоча стекло-тари багатенько. Помітно , що традиція відвідувати це місце весільними кортежами , ще зберігається. На тому місці, де стояв як монумент ківш від екскаватора, на постаменті, тепер маленький гусеничний - жовтого кольору. Полазили по ньому....це просто ,зробили фото і поїхали далі. Бетонка, яка йде до низу вкрита жирним шаром глини з піском, вся ця каша вже достатньо розкиснула від сонця. Їхати довелось один за одним і дуже повільно, щоб не понесло і не заляпати собі все, що можна :D

Далі твердий асфальт йде вгору і ми опиняємось на плато, з якого відкривається чудова панорама ! Трохи постояли, помилувались. Юрко прийняв телефонний дзвінок, за допомогою наймоднішої антени, яка бере навіть у "мертвій зоні" і стрімко вниз. Далі спуск до Ново -Миколаївки, яку ми проскочили швиденько. На обрію з'являється Ново-Григорівка. До неї ще пару кілометрів, а тут якраз на зустріч невеличкий ярок з лісом, в якому достатньо сухо і є матеріал для вогнища. Ми вже були підготовлені, щоб рішучо приступити до процесу знищення своїх припасів. З цією справою ми дружньо впорались ! На обід в нас було : сало, хліб, яйця варені, сир, зелена цибуля, булочки, шоколад, а також кава і чай в асортименті))))

Для затишної атмосфери ми розвели вогнище, з цім завданням швидко впорався Юрко , за допомогою спеціальної "локшини" ! :D

Після обіду ми вирушили вже в напряму міста, невеличкий темп...і трохи зморились. Повідбивали собі відповідні частини тіла))) Словом притерлись , випробували лісапєди, виявили деякі дефекти, які потрібно найближчим часом виправити.

А ще я пробив собі заднє колесо , якась потвора набила пляшок посеред дороги. Ремонт потребував трохи часу і ми скористались невеличким відпочинком, Далі дорога без пригод.

Дякую всім учасникам!!! До нових зустрічей на маршруті !) А він, не за горами.
 
GADДата: Неділя, 07.02.2016, 21:26 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Далі викладаю ілюстрації до тексту: "Слухай платівку-дивись на картинку" :D

"Тренувальний повний"

Від себе додам:

Які негативні моменти.

1. Не встигли поговорити про багато чого - але завжди лишається щось не сказане .

2. Травмував праву ногу і ліву руку. Рука то таке - просто початок сезону. А от нижню кінцівку))) Гупав щоб грязюку вибити із взуття...а вийшло що невеличкий вивих)) Ну що не зробиш здуру)

3. Хотілося б посидіти довше біля вогнища.

Хотів би подякувати за підтримку всіх, хто був подумки поряд , а особливо знайомих курочок - за натурпродукт)))
 
NatikДата: Понеділок, 08.02.2016, 14:53 | Повідомлення # 3
Далека й найближча.
Група: Модераторы
Повідомлень: 73
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Хороший отчет и фото!!! Побольше Вам таких приятных велосипедных вылазок и чтобы в дальнейшем проходило все без травм и технических неполадок!!!
 
GADДата: Понеділок, 08.02.2016, 17:10 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дякую на добрім слові! ))) Коли вже разом?))
 
NatikДата: Понеділок, 08.02.2016, 17:45 | Повідомлення # 5
Далека й найближча.
Група: Модераторы
Повідомлень: 73
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Надеюсь что получится в скором будущем) Вот только велик с собой везти трудновато будет) Дать напрокат сможете ?!))
 
GADДата: Понеділок, 08.02.2016, 17:56 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ну, для такого випадку знайдемо!)

Коротеньке відео від СТЕПАНа

 
AnnaSewДата: Вівторок, 09.02.2016, 18:24 | Повідомлення # 7
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
Доброго вечора!
Файно пишете, особливо про хмаринки. Маю припущення, що люди з лісапєтами поети в душі :)



Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Тренувальний -повний)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх