Четвер, 18.04.2024, 16:42
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Dnepr Extreme Open 25.04.2015 (Суб*єктивний опис події з лазянням через паркан і зануренням)
Dnepr Extreme Open 25.04.2015
AnnaSewДата: Неділя, 26.04.2015, 10:44 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
Dnepr Extreme Open 25.04.2015






Cьогодні я побувала на глибині 70 метрів під землею. Спитаєте «Де??»

У метрі, про яке всі забули і яким у нашому місті майже ніхто не користується. До речі , там досить холодно. А от питання «Якого біса?» може бути як риторичним, так і суто практичним. Аби дістатися на відкритий фестиваль на іншому кінці міста мені знадобилася лише година, з урахуванням проїзду спочатку трамваєм, а потім метро.

Відчуття, що я опинилася в іншій реальності виникло зразу після виходу зі станції, ну ясно ж , промисловий район. «Мамо, де ми?»Спочатку я подумала, шо шось наплутала у розрахунках і помилилася із зупинкою, бо навколо не було ніякого феста, ніякої арени і навіть стадіону, і я взагалі тут вперше серед ломбардів, атебе, пива і крамниці з вишуканою назвою « Бєльйо» з обіцянкою якихось новинок..Проте людей, переважно чоловіків, у спортивних костюмах з пляшками пива і клунками було багато, майже всі..Вирішивши все ж таки перепитати про своє місцезнаходження в милої жінки у леопардовому тріко і з маліновим волоссям, я з*ясувала, шо все ОК і треба йти туди, куди всі..Всі йшли у бік парку, перелазячи через паркан..ну то й я собі полізла, а шо? Дедалі, все більше дивуючись,я перетнула зелену галявину, де закушували різні розслаблені товариства з горілкою і шашликами, і нарешті побачила те, заради чого сюди перлася. Так, тут відбувався той Дніпро Екстрім Оупен з гаражсейлом у купі..

Потусувавшися деінде , зробивши якихось фоток, зустрівши когось з попередніх гаражів, вирішила розкластись і, слухаючи екстрім-рок-гурт, назва якого, на жаль, так і залишилась для мене загадкою, поторгувати тим, що бог послав.

Отже у підсумку.

Було продано : дві пари сережок і плетений килимок (до речі своїм же ж ). Серед покупців екстремали чомусь не траплялися, їм мабуть не до того було.
Було придбано : чудова «морська» підвісочка до білої блюзи, яку я пошию щоби влітку блукати десь узбережжям .
Було подаровано : декілька листівок дітлашні, а також розфарбована петриківкою дерев*яна писаночка.
А потім зайшло на дощ і треба було швидко збиратися та чимчикувати до станції метро, пообіцявши прийти на сейл колись іще..


Світлини є тут

https://plus.google.com/u....7866161
Прикріплення: 8489544.jpg (20.9 Kb) · 4324068.jpg (19.7 Kb)


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен


Повідомлення відредагував AnnaSew - Неділя, 26.04.2015, 10:48
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Dnepr Extreme Open 25.04.2015 (Суб*єктивний опис події з лазянням через паркан і зануренням)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх