П`ятниця, 29.03.2024, 15:01
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Як відбувався " Открытый городской велопробег. г. Дружковка"
Як відбувався " Открытый городской велопробег. г. Дружковка"
GADДата: Понеділок, 20.04.2015, 18:37 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В минулу суботу (18. 04) відбулося таке собі дійство яке мало назву ... (таку, як назва теми). Я цю назву знайшов ( особисто) в групі велосипедній з Костянтинівки ( 26") вконтакті. Організатори цього заходу зробили ставку ( в плані оповіщення потенційних учасників ) на сторінки відповідного плану в соц. мережі , а також на особисті зв'язки. Повідомлення про це з'явились із запізненням і до того ж, додались опади на протязі всього тижня. Все це вплинуло на "масовість" .

Але, все ж таки- це перше офіційне дійство і ( як сказав хтось з виступаючіх на урочистому відкритті "начало, это всегда трудно ")

Отже що ми бачимо?

Навпроти "ДП" зібрався невеличкий гурт велосипедистів, які відрізнялись дещо один від одного за стилем катання та за віком. ( Гендерного поділу помічено не було biggrin ) Були зовсім юні учасники разом з доволі "тертими", які обговорювали щось між собою. Точились дружні бесіди і з гучними вихлопами гумору.

В цей час керівник туристичного клубу ( з розмов в інтернеті можна зрозуміти, що саме туристи були організаторами чи ідейними надихачами , чи то ініціаторами всього цього дійства) займався облаштуванням майданчику для показових виступів.

Поряд знаходились представники правоохоронних органів і представники виконкому ( по культурі і спорту). Поступово підтягувались учасники і Андрій зі своїми помічниками. Саме він здійснював всю технічну підтримку , разом з наданням обладнання для виступів. Це вже традиційно, хто ж ще крім вело майстерні зможе допомогти в організації а іноді й в спонсоруванні, до того ж все поряд. Зручно і корисно- в разі чого є можливість отримати технічну допомогу і пораду з будь якого питання ( в даному контексті що до велосипеду і всього , що до нього відноситься).


На правах реклами smile

Хотілось окремо зазначити факт, що вперше , на такого плану заході , був присутній мер нашого міста. ( До цього часу "планка офіційної присутності" вище "молодітаспорту" не підіймалась).

Саме мер і розпочав офіційну частину відкриття. В простій, не вимушеній формі він привітав учасників та глядачів з цією подією. Висловив надію...і щирі побажання. Можливо ( а дуже б цього хотілося) відбудуться якісь зрушення у вело русі нашого міста. Була почута фраза про можливе ...секція... "ДП". smile

Естафету промов підтримали інші присутні , офіційні " і не дуже" лиця. Офіційні підтримали слова мера і щось додали від себе, а "не дуже" поділились з присутніми своїми планами на майбутній сезон.

Після всього цього розпочалось безпосереднє дійство.

Нижче я наведу "положення", а для тих хто не був присутній - вкажу на відмінності від "офіціозу"


ПОЛОЖЕННЯ

про проведення відкритого міського масового велопробігу «Рух – це життя. За здоровий спосіб життя» присвячений 70 й річниці перемоги.

1. Цілі і задачі:

 підвищення ролі туризму в системі фізичного виховання;
 залучення до туризму та здорового способу життя;
 популяризація і пропаганда велотуризму серед населення;
 визначення кращих спортсменів.

2. Місце і час проведення:

Відкритий міський велопробіг відбудеться 18 квітня 2015 року по території мікрорайонів (вул. Космонавтів, вул.Дружби, вул.Чапаєва, вул.Енгельса). Збір учасників велопробігу об 11 годині на площі Октябрьській біля Центру дитячої та юнацької творчості (вул.Космонавтів 40). Початок о 12:00 годині.

3. Учасники змагань:

У велопробігу беруть участь спортсмени та аматори підприємств, організацій, установ, навчальних закладів, клубів та секцій туризму міста, а також усі бажаючі. Спортсмени подають попередню заявку організаторам змагань до 16 квітня 2015 року. (Мирний Олександр Миколайович тел. 0953040334)

4. Склад команд не обмежується.

Відповідальність за життя і здоров'я покладається на самих учасників.

Усі учасники велопробігу повинні безперечно виконувати Правила дорожнього руху та техніки безпеки. Відповідальність за наслідки, викликані порушенням безпеки з вини учасника, несе учасник, який допустив порушення.

5. Програма заходу:

Скоросний заїзд спортсменів;

Масовий заїзд дітей до 10 років;

Масовий заїзд усіх бажаючих.

Показові змагання з велотуризму;

Показові виступи велосипедистів різних напрямків.

Конкурси та розваги.

11:00 – збір учасників велопробігу

11:00 - 11:30 –реєстрація учасників

11:30 - 11:45 – урочисте відкриття масового заходу

12:00 – змагання спортсменів на кільцевому маршруті

з 12:30 - Масові заїзди

з 13:30 – Показові виступи та розваги

6. Інвентар:

Кожний учасник повинен мати велосипед довільної конструкції прикрашений кульками, прапорцями або стрічками.

7. Визначення переможців і нагородження:

Переможці серед спортсменів визначаються на фініші дистанції. Переможці скоросного заїзду нагороджуються дипломами , призами та медалями (при наявності спонсорів). Учасники масових заїздів отримають святковий жетон. На дітей чекають солодкі призи.

Примітка: учасники- спортсмени, що не надали попередню необхідну інформацію, до змагань не допускаються, а стають учасниками масових заїздів.

Велопробіг відбудеться за підтримки Голови міськради, відділу культури …,

Інформаційна підтримка ______

Організатори велопробігу - міський туристичний клуб «Донбас»

Положення є офіційним запрошенням до масового заходу.


************************************************************************************************

( 2. Місце і час проведення:)

Маршрут був дещо перероблений в процесі, мабуть враховуючи чисельний склад учасників , або інші причини, про які мені не відомо.

(5. Програма заходу:)

Відбувся один заїзд для ВМХ і один - для всіх бажаючих.

В конкурсах і розвагах, крім вище зазначених, приймали участь ще й досить юні хлопчики й дівчатка - роллери.

(6. Інвентар)

Ніяких прикрас на вєліках, крім одного прапора міста ( і це класно!) помічено не було, але в супереч невідповідності з офіційним положенням , до участі всі були допущені. І це теж, не може не тішити. smile

(7. Визначення переможців і нагородження)

За відсутності спонсорів ( як вказано в положенні) призи переможцям не роздавались. Солодощів дітям теж не вручали- можливо з тієї ж причини, а може через їх відсутність ( дітей) smile

Загалом було весело й цікаво! Приємно було бачити приклади взаємної допомоги на маршруті і через це щасливий вираз обличчя в деяких учасників. smile

Під час зустрічей ми змогли поспілкуватись, обмінятись думками, поділитись планами на майбутнє і наповнити свої души надією. Зокрема було домовлено і остаточно доведено до відома, про відкриття вело сезону і призначено місце і час.

Обговорення цього питання ( вже прямо зараз точиться у відповідних групах "вконтакті") а на нашому сайті для цього буде відведено ( як водиться) окрема тема у відповідному розділі

Свої фота я викладу тут
 
GADДата: Понеділок, 20.04.2015, 21:20 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
За даними "розвідки" на Y- тюбі з'явилось відео )).... від Макара, чим я й поспішаю поділитись :



 
GADДата: Вівторок, 21.04.2015, 18:02 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Переглянув фотки від Андрія. Виявляється в "молодшому " заїзді приймала участь дівчинка ( в червоних штанцях). Вибачаюсь, якщо я помилився.

Альбом можна переглянути в групі
 
HiEnДата: Вівторок, 21.04.2015, 18:40 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 12
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Файный звит! wink
 
AnnaSewДата: П`ятниця, 24.04.2015, 16:24 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
Так-так..і мені сподобався..особливо те, що душі сповнені надією..
Бажаю вдалого продовження!


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен
 
GADДата: Субота, 25.04.2015, 17:31 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
А ось як висвітлюють цю подію наші місцеві.... СМІ

В Дружковке прошел велопробег в честь 70-летия Победы

24.04.2015 19:10

Восемнадцатого апреля на площади Октябрьской собрались поклонники велосипедного спорта нашего города для участия в велопробеге. Мероприятие было посвящено 70-летию Победы над немецко-фашистскими захватчиками и прошло под лозунгом «За здоровый способ жизни».

«Движение - жизнь» - именно с этой фразы начал свое приветственное слово президент городского туристического клуба «Донбасс» Александр Мирный, выступая перед собравшимися на площади Октябрьской велосипедистами. Велопробег по улице Космонавтов Александр Николаевич назвал важным событием в спортивной жизни Дружковки, которое в следующем году обязательно постараются повторить.

Среди пришедших на мероприятие были представители городских властей - мэр Валерий Гнатенко и начальник отдела по делам семьи, молодежи, спорта, культуры и туризма Юлия Пивовар. Они в свою очередь говорили о развитии велосипедного спорта в нашем городе и актуальности проведения подобного рода мероприятий, приуроченных ко Дню Великой Победы над фашизмом.

Первая колонна участников велопробега состояла из школьников, с удовольствием присоединившихся к спортивному состязанию.

Полный текст статьи читайте в газете «Дружковка на ладонях плюс», № 16 от 22 апреля 2015 года.


Фота і цей же текст, за посиланням
 
GADДата: Понеділок, 27.04.2015, 17:09 | Повідомлення # 7
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
І знову про "колони"

На одному сайті з посиланням на сайт МВС ( на якому я не зміг знайти цей матеріал) написане ось таке :

В Дружковке прошел патриотический велопробег

Под лозунгом «За здоровый образ жизни» в Дружковке состоялся велопробег в честь 70-летия победы над немецко-фашистскими захватчиками.

Президент городского туристического клуба «Донбасс» Александр Мерный назвал велопробег важным событием в спортивной жизни города.

В мероприятии принимали участие сторонники велосипедного спорта – как школьники, так и опытные велосипедисты. Колонны участников двигались по центральным улицам города в сопровождении патрульного автомобиля Госавтоинспекции.

По окончании гонки организаторы обратились в местную прессу с благодарностью работникам ГАИ.


На сайті ще було фото... вірніше досить багато місця займав сіренький прямокутник...

А от на сайті який позиціонує себе як : "ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПОРТАЛ ДРУЖКОВСКОГО ГОРОДСКОГО СОВЕТА", була розміщена фотка дуже маленька, яка має відношення до велосипеду..але не впевнений, чи саме до події про яку йдеться. Поряд з нею розміщено текст:

Открытый массовый велопробег «Движение – это жизнь»
18 апреля состоялся открытый массовый велопробег «Движение – это жизнь» подробнее...


Слово "подробнее" активне, але натиснувши на нього ми можем потрапити на коротеньке повідомлення ( 2-3 речення) про проведення "суботніка".

А матеріал ( від газети" ДРУЖКОВСКИЙ РАБОЧИЙ" ) за цим посиланням пропоную Вам прочитати самостійно, особливо місцевим це буде ЦІКАВО smile
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Як відбувався " Открытый городской велопробег. г. Дружковка"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх